Tercera desaparició en un mes a Tarragona: Busquen una dona al Vendrell

La dona va ser vista per última vegada el passat 15 de maig

Imatge de la dona desapareguda al Vendrell.
Imatge de la dona desapareguda al Vendrell. | Protecció Civil Vendrell
17 de maig del 2023
Actualitzat el 18 de maig a la 13:32h
L'Associació de Voluntaris de ProteccióCivil del Vendrell ha alertat aquest dimecres, 17 de maig, de la desaparició d'una veïna del municipi.

Es tracta d'AnaMariaAstudillo Juárez, una veïna del Vendrell de 62anys de la qual no se'n sap res des del passat dia 15 de maig. Els voluntaris de Protecció Civil han alertat a través de les xarxes socials sobre la desaparició i han demanat la col·laboracióciutadana per ajudar a trobar-la, avisant que si algú en sap alguna cosa pot trucar al 112 per comunicar la informació.

L'Ana Maria Astudillo va ser vista per última vegada a la zona del Puig, pels volts de les onze de la nit, segons l'associació. En aquell moment vestia un pijama gruixut de color gris, sabatilles esportives liles i una bossa negra. Es tracta d'una desaparició delicada, ja que a més a més la dona està en tractamentmèdic.

Tercera desaparició en un mes a Tarragona


Aquesta és la terceradesaparició a la demarcació de Tarragona durant el mes de maig. La primera d'elles es va produir fa gairebé 10 dies en una zona de muntanya a Tortosa. Un home de nacionalitatestrangera es va perdre en una sortida a la zona del parc eòlic del Coll de l'Alba i des de llavors no se'n sap res més, malgrat el gran dispositiu que es va desplegar per localitzar-lo.

També, des d'aquest cap de setmana, es busca a Roda de Berà una dona de 67 anys que va sortir de casa el dissabte, sense telèfon mòbil, i no va tornar. Els bombers van posar en marxa un ampli dispositiu però encara no han obtingut resultats.