Jèssica Albiach s'acosta a la romeria de Tomoví per donar suport a Podem el Vendrell

La presidenta del grup parlamentari ha avalat el projecte de Yolanda López

Jèssica Albiach, a la Romeria de Tomoví.
Jèssica Albiach, a la Romeria de Tomoví. | Podem el Vendrell
Redacció / M.G.
22 de maig del 2023
Actualitzat a les 14:01h
La presidenta del grup parlamentari d'En Comú Podem, Jèssica Albiach, ha visitat el Vendrell aquest diumenge 21 de maig per donar suport a la candidatura del partit de cara a les municipals del 28 de maig. Albiach s'ha acostat a la romeria de maig del Tomoví, on ha passat per diferents casetes, entre elles la de l'Associació García Lorca. 

La líder de Podem a Catalunya ha avalat el projecte que comanda Yolanda López al Vendrell, que havia estat companya seva al Parlament. "La Yolanda es deixarà la pell defensant els drets dels veïns i les veïnes del Vendrell", ha afirmat Albiach.

De la mateixa manera, ha apuntat que, "després de quaranta anys de govern del PSC, el Vendrell necessita un canvi, però un canvi amb seguretat, certeses i garanties, i això només ho farà possible En Comú Podem el Vendrell". López, per la seva banda, ha explicat una altra de les propostes del partit, com és la construcció d'un nou institut "que ampliï en una línia més el batxillerat artístic, amb instal·lacions adequades per aquests ensenyaments".