​Caos a l'AP-7: Un mort en un xoc entre 3 camions a l'autopista al Baix Penedès

La via està totalment tallada en sentit nord i es recomana agafar la C-32 com a via alternativa

L'accident ha tingut lloc a l'AP-7 al Baix Penedès.
L'accident ha tingut lloc a l'AP-7 al Baix Penedès. | ACN / Arnau Martínez
Redacció / M.G.
23 de maig del 2023
Actualitzat a les 16:39h
Dia molt complicat a l'AP-7 en sentit Barcelona. Aquest dimarts 23 de maig s'estan duent a terme els treballs per retirar de la calçada el camió que es va accidentar ahir a l'altura de Banyeres del Penedès. Per aquest motiu s'ha hagut de tallar un carril en sentit nord. Això ha provocat cues que, en alguns moments, han arribat a ser de set quilòmetres.

Per si la situació no era prou complexa, qa les 12.58 hores s'ha produït un nou accident a la cua d'aquestes retencions. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT) a aquest mitjà, hi ha hagut una topada que ha involucrat tres camions. Els vehicles haurien col·lidit per encalç.

A conseqüència d'aquest accident al punt quilomèric 215,7, a Santa Oliva, un dels conductors ha mort. Al xoc, per encalç, s'hi han vist implicats 3 camions i un quart ha patit danys per l'impacte de la càrrega.

En un primer moment només hi havia un carrilobert i retencions en un tram de més de 3 quilòmetres des del Vendrell, però passades les dues del migdia s’ha tallat totalment la via en sentitnord i s’ha desviat el trànsit cap a l’N-340 per la sortida 31. Es recomana com a via alternativa l’autopista C-32.


Arran de la incidència, s’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, nou dotacions de Bombers de la Generalitat, i tres unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).