1 de 10
Méteo

Alerta taronja en diverses comarques de Tarragona per fortes pluges

Els xàfecs poden anar acompanyats d'aparell elèctric i fins i tot calamarsa

Les tempestes posen en alerta la demarcació de Tarragona. | TarragonaDigital
per TarragonaDigital, Tarragona | 24 de maig de 2023 a les 13:45 |
Malgrat que la jornada de dimecres, 24 de maig, va començar amb un cel serè, el panorama va canviar a mesura que s'aproximava el migdia. Nuclis de tempesta s'han anat formant a la zona del Priorat, Baix Camp i l'Alt Camp, i es van desplaçant per la demarcació de Tarragona.

En aquest sentit, el Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat) ha activat l'alerta groga per fortes tempestes a la zona del Baix Camp, el Priorat, la Conca de Barberà i l'Alt Camp. En molts punts la pluja ja ha caigut amb força i fins i tot ha estat acompanyada de calamarsa. Les tempestes arriben carregades d'aparell elèctric i també podrien generar fenòmens a la costa.

 

Aquesta alerta de perill moderat s'incrementarà el dijous, 25 de maig, amb pluges que podrien ser encara més violentes. Així doncs, el Meteocat ha activat l'alerta taronja al Tarragonès, el Baix Camp, el Baix Penedès i l'Alt Camp de cara a dijous. La màxima intensitat de les tempestes està prevista entre la franja de les 12.00 a les 18.00 hores, tot i que durant tota la jornada la pluja pot fer acte de presència.

 
 

 

Participació