1 de 10
SUCCESSOS

Denuncien sis pescadors al Delta de l'Ebre per no senyalitzar les seves xarxes

Un operatiu conjunt dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil incauta 40 arts de pesca al refugi de pesca de la gola de Migjorn

L'operatiu ha anat a càrrec dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Civil. | Guàrdia Civil
per TarragonaDigital, Sant Jaume d'Enveja | 24 de maig de 2023 a les 15:10 |
Un operatiu conjunt dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil per detectar xarxes de pesca calades il·legalment al Delta de l'Ebre ha acabat amb sis pescadors professionals denunciats administrativament i 40 arts de pesca decomissades. En aquest sentit, les denúncies seran remeses al Departament d'Acció Climàtica.

Agents de la Unitat Regional de Medi Ambient i la Unitat Marítima dels Mossos, amb agents del Destacament de Protecció de la Natura (Deprona) de la Guàrdia Civil, van desplegar-se per la zona de la desembocadura del riu amb l'objectiu de localitzar xarxes de pesca calades irregularment.


En punts com el refugi de pesca de la gola de Migjorn, els agents van localitzar xarxes amagades i sense senyalitzar per dificultar la seva detecció, segons el comunicat de la Guàrdia Civil.

Segons el cos armat, es tracta d'un fet especialment greu, atès que la no senyalització d'aquestes arts genera un perill per a la navegació de les embarcacions, que hi poden quedar atrapades.
Participació