1 de 10
Esports

L'Arboç farà un campus esportiu municipal durant l'estiu

Les inscripcions s'han obert aquesta setmana

El campus esportiu de l'Arboç. | Ajuntament de l'Arboç
per Redacció, L'Arboç | 26 de maig de 2023 a les 11:10 |
L'Ajuntament de l'Arboç impulsarà de nou un campus esportiu municipal durant els mesos d'estiu. Un espai per a nens d'entre tres i catorze anys en el qual es practicaran activitats esportives d'iniciació, activitats de medi natural, tallers de manualitats i jocs populars.

El campus funcionarà entre el 26 de juny i l'11 d'agost, i les famílies podran escollir la participació dels infants per setmanes. L'horari serà de les nou del matí a les dues del migdia de dilluns a divendres. També hi haurà un servei d'acollida de vuit a nou del matí i l'opció de menjador amb carmanyola, fins a les 15.00 hores. Aquest serà gratuït pels arbocencs. 


La inscripció costa 40 euros per setmana per als empadronats a l'Arboç i 60 euros pels que siguin de fora del municipi. Les inscripcions es poden fer des d'aquest divendres 26 de maig i fins al dia 16 de juny, però les places són limitades. El 13 de juny es farà una reunió amb les famílies per explicar el funcionament del campus. Tindrà lloc a les 19.00 hores a l'escola Sant Julià.

Per fer la inscripció s'ha d'emplenar el full pertinent i entregar-lo a la Casa de Cultura, amb tota la documentació que es demana. Allà mateix es pot fer el pagament únic. Per a més informació es pot trucar al telèfon 977 670 621.
Participació