Alejandro Fernández retreu a Toni Albà que li digués «puta» a Inés Arrimadas

El president del Partit Popular català ha respost així a una picabaralla prèvia entre tots dos sobre la declaració del Major Trapero durant el judici als polítics catalans
Imatge d'arxiu del líder del PPC, el tarragoní Alejandro Fernández, a la seu del partit a Tarragona. | TarragonaDigital

 

Picabaralla política d'alt voltatge a Twitter entre el president del Partit Popular català, Alejandro Fernández, i l'actor Toni Albà. L'origen de la mateixa? La declaració d'aquest dijous, 14 de març, davant del Tribunal Suprem de qui fou Major del cos de Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero. 

Fernández llançava una piulada, amb 1.107 retuits i 3.202 m'agrada, afirmant, sobre la intervenció de Trapero en el judici als polítics catalans, que «els separatistes que es van comprar la samarreta de Trapero a 25 euros han d'estar jurant en arameu...». Les declaracions del líder dels conservadors catalans van generar 369 piulades de resposta, entre elles la del polèmic actor Toni Albà, habitual en tota mena d'enfrontaments polítics a les xarxes socials. 

Albà ha respost amb una piulada manifestant el següent: «un altre que no ha entès res...». I la resposta del polític popular tarragoní ha arribat ràpidament i de manera contundent: «sí que vaig entendre perfectament quan li vas dir puta a Inés Arrimadas i després, de manera covarda i rastrera, vas intentar negar-ho».

«Recuperar la presència de l'Estat a Catalunya»

Tanmateix, Alejandro Fernández també ha sigut notícia, en les darreres hores, per una conferència que ha ofert al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCB) sobre la viabilitat d'un govern «constitucionalista» a Catalunya. Fernández ha posat l'accent, en aquesta intervenció davant d'altres alts càrrecs dels conservadors i un públic de prop de 150 persones, en la necessitat «de revertir el programa Catalunya 2000 de Jordi Pujol».

La recepta del president del PPC és la següent: «extirpar el càncer del sobiranisme. En les actuals circumstàncies no hi ha diàleg possible. Primer cal restaurar la democràcia a Catalunya i després diàleg, concòrdia i reconciliació. No a l'inrevés». 

També et pot interessar:

"Alejandro Fernández: «Extirpem el càncer del soberanisme»" "ÚLTIMA HORA: Ciutadans Reus porta a la fiscalia un diputat per frau"