Imatge d'arxiu de la diputada de Ciutadans, Maialen Fernández, en un acte a l'Ajuntament de Tarragona

La diputada de Cs, Maialen Fernández, li diu «menyspreable» a Pedro Sánchez per l'acord entre PSOE i ERC

La política cambrilenca considera que «aquells que permetin la investidura seran còmplices d'un ésser menyspreable» | El diputat socialista Carles Castillo considera que «no es trencarà Espanya»

L'anunci, aquest dijous 2 de gener al vespre, de l'acord entre socialistes i republicans, acord que dóna llum verda a la investidura del candidat a la presidència del govern, Pedro Sánchez, ha generat tota mena de reaccions en l'arc parlamentari. Entre els representants tarragonins al parc de la Ciutadella, els diputats al Parlament de Catalunya, destaquen dues piulades: per un cantó la diputada de Ciutadans, la cambrilenca Maialen Fernández, i, d'altra banda, el socialista tarragoní Carles Castillo.

Fernández ha sigut molt contundent a l'hora de valorar l'entesa entre el PSOE i ERC. La política cambrilenca ha assegurat, en una piulada al seu compte personal de Twitter, que «tots aquells que permetin, per acció o per omissió, aquesta investidura, seran còmplices de la immensa ambició d'un ésser menyspreable que ens vendrà a tots els espanyols, com a xais a un llop». 

«No passarà res fora del marc constitucional»

Mentre ERC celebra l'acord com la darrera oportunitat per al diàleg, per al famós «sit and talk», els socialistes posen aigua al vi dels republicans i asseguren, mitjançant una piulada del seu diputat al Parlament, el tarragoní Carles Castillo, representant del vessant més sobiranista del PSC, que «no es trencarà Espanya. No passarà res fora del marc constitucional. Perquè no pot passar. La CE ha de seguir-se encara que es vulgui reformar».


Comentaris