Ferran Bel, diputat del PDeCAT, en una intervenció a la tribuna del Congrés dels Diputats.

El PDeCAT presenta esmenes als PGE 2021 per més d'un milió d'euros en inversions a Tarragona

La instal·lació d'un aïllament acústic al tram ferroviari del Vendrell, la més ben dotada econòmicament

El diputat al Congrés, i secretari d'Organització del PDeCAT, el tortosí Ferran Bel, ha fet públic, aquest dimecres, 9 de desembre, les esmenes que la seva formació ha incorporat al projecte de Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) de cara a l'any vinent, 2021. Es tracta de les prioritats del PDeCAT per a les comarques del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Pel que fa al Camp de Tarragona, el PDeCAT ha incorporat un total de sis projectes per un valor superior als 600.000 euros. Destaquen, entre altres, la redacció del projecte executiu de l'estació de Bellisens a Reus així com la instal·lació d'un aïllament acústic al tram ferroviari del Vendrell, per valor de 300.000 euros. Salou està previst que rebi 100.000 euros per una actuació al Camí de Ronda, entre el carrer Colón i el Cap de Salou.

La URV rebrà, si s'aproven aquestes esmenes incorporades, que tot sembla indicar que serà així, 100.000 euros en concepte d'aportacions al Parc Tecnològic del Vi, a Falset, i al Centre Tecnològic de la Química. La darrera esmena està dotada amb 100.000 euros que aniran, en concepte d'aportació extraordinària, al Monestir de Poblet. 

Infraestructures a Terres de l'Ebre

Pel que fa a les comarques ebrenques, els quatre diputats del PDeCAT han aconseguit que el ministeri d'Hisenda incorpori antigues reclamacions del territori, com ara la nova variant de Gandesa (200.000 euros per ampliar la partida original); 150.000 euros per a solucionar problemes d'inundacions a l'N-340 de l'Aldea; i l'impuls a la redacció d'un estudi informatiu per a la sortida de l'AP-7 del Montsià. 

Així mateix, els hereus de l'antiga CDC han aconseguit 250.000 euros per un projecte de l'Ajuntament de Deltebre i petites quantitats per a fundacions o esdeveniments culturals, com ara 30.000 euros per a Terres Travel Festival - Film o 50.000 euros per a la Fundació Doctor Ferran. 


Comentaris