NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!
Joan Ruiz es mostra convençut que el PSOE podrà governar en solitari passades les eleccions.

Joan Ruiz (PSC) i Jordi Roca (PP) apunten a repetir com a caps de llista de cara al 10 de Novembre

L'executiva del PSC transmetrà al Consell Nacional del partit que la idea és «repetir llistes» | El PP també preveu «repetir candidats» | Sergio del Campo (Cs) també repetiria
Joan Ruiz, candidat del PSC per Tarragona.
Joan Ruiz apunta a repetir de nou com a cap de llista del PSC de Tarragona. | Àngel Ullate

La nit del dilluns 23, al dimarts 24, el Congrés dels Diputats i el Senat espanyol quedaran automàticament dissolts per no haver sigut capaços d'investir un president del govern. Així doncs, l'Estat encara les seves quartes eleccions generals en quatre anys. A la província de Tarragona, les dues principals forces estatals, PSC-PSOE i PP, apunta que repetiran candidats. 

Algunes informacions han posat sobre la taula el nom de l'anterior alcalde socialista de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, com a número 1 del PSC pel 10 de novembre. Fonts socialistes han respost, preguntats sobre la qüestió, que «res és veritat ni res és mentida».

«Ara bé, les informacions que corren per la seu del partit és que l'executiva proposarà al Consell Nacional, d'acord amb què es tracta d'una repetició electoral, repetir les llistes del passat 28 d'Abril» han indicat les mateixes fonts. Si s'acaba confirmant, el veterà polític socialista tarragoní, Joan Ruiz, lideraria la llista del PSC per Tarragona.

Nova oportunitat pel PP a Tarragona

Així mateix, tot indica que la principal força de l'oposició al Congrés dels Diputats, el Partit Popular, ha enviat a les seves diferents seus autonòmiques la consigna de «repetir llistes».

Si s'acaba aplicant aquesta directriu, Jordi Roca, diputat del PP a la carrera de San Jerónimo de l'any 2016 a enguany, en les legislatures XI i XII, repetiria com a número u dels populars per Tarragona. El PPC té una oportunitat de recuperar el diputat tarragoní que va perdre en les eleccions del passat 28 d'Abril.

Els conservadors també presentaran, de nou, a la coneguda periodista i política, Cayetana Álvarez de Toledo, com a cap de llista per Barcelona.

Cs també repetirà amb Sergio del Campo

El diputat tarragoní de Ciutadans al Congrés, Sergio del Campo, també repetiria com a cap de llista per a al demarcació de Tarragona. Segons el reglament intern de primàries de Cs, no és necessari repetir-les en cas que hi hagi, com en aquest cas, una repetició d'eleccions. D'aquesta manera, l'executiva del partit ratificarà Sergio del Campo per majoria absoluta com a cap de llista per Tarragona a les eleccions del 10-N. 


Comentaris
Alfons
Saba Nova? No, mediocritat al poder! Quin país.
Jordi P
Quina vergonya! Que paràsits vividors com el tal Ruiz vulguin jubilar-se sense haver treballat mai fora de la política demostra la seva inutilitat, cinisme i cara dura. Aquesta demarcació ja està farta de personatges com aquest, els Vallès anteriors , els Ballesteros, etc, etc. El PSC no es mereix ni aigua. Va perdre els seu progressisme , el seu republicanisme i el seu catalanisme fa temps.

envia el comentari