Marc Arza, cap de llista del PDeCAT, entregant la carta al patge del Rei Baltasar

Marc Arza (PDeCAT) demana als Reis d'Orient un debat amb el candidat de Junts, Albert Batet

El polític reusenc reivindica que «en democràcia, les campanyes electorals es sustenten en la confrontació d'idees»

El dia 15 de gener és la data límit perquè el govern català prengui una decisió sobre si es mantenen o s'ajornen les eleccions  al Parlament  del 14 de febrer. Mentre s'espera la decisió de l'executiu català, els partits polítics continuen en precampanya, aprofitant totes les oportunitats per a poder fer arribar el seu missatge a la ciutadania. Aquest dimarts, 5 de gener, Nit de Reis, el cap de llista del PDeCAT  per la demarcació de Tarragona, Marc Arza, ha fet la  carta als Reis més política. 

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

En un vídeo que Arza ha penjat al seu perfil de Twitter, es pot veure al polític reusenc entregant la carta al patge del rei Baltasar. Arza ha destacat que, entre les seves peticions  a Ses Majestats, s'hi troba el cara a cara amb Albert Batet, el candidat de Junts. I és que la petició que va fer el PDeCAT el 17 de desembre, d’un debat per poder posar de manifest les propostes de cadascun dels dos projectes. continua sense resposta.

«Un país millor ha de permetre als votants comparar els projectes dels seus partits»

El candidat  del PDeCAT ha manifestat que «en democràcia, les campanyes electorals, les dels països avançats, se sustenten en la confrontació d'idees i la celebració  de debats». «Un país millor ha de permetre als votants comparar els projectes dels seus partits, cap candidat hauria de tenir por al debat i l'intercanvi d'idees», ha sentenciat Marc Arza.

Arza ha recordat que amb Batet «hem fet camí plegats durant uns anys». «Jo em presento per primer cop pel Partit Demòcrata, però Batet ja s'ha presentat sota les sigles de CiU, Junts pel Sí, Junts per Catalunya i ara, per Junts. Els votants  de l'espai convergent  estan desorientats. Per tot plegat, cal un cara a cara que constati quins ideals defensa cada formació» ha reblat el cap de llista del partit del president Mas a Tarragona. 

Per últim, Marc Arza s'ha permès fer broma i ha assegurat que «aquest any he estat molt bon xiquet i espero que els reis d'orient facin la seva màgia i em portin el cara a cara que he demanat». De moment, Junts no ha respost a la petició d'Arza.