GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Sergio del Campo: «És un moment d'emergència nacional, hem de fer fora a Sánchez de la Moncloa»

El cap de llista de C's per Tarragona de cara a les eleccions generals del pròxim 28 d'abril crida a «un cop passin les eleccions, tots els diputats treballem conjuntament per la província»
Al centre de la imatge, i amb camisa blanca, Sergio del Campo, cap de llista de C's per Tarragona, amb els seus companys de candidatura. | TarragonaDigital

 

El cap de llista de Ciutadans per Tarragona de cara a les eleccions generals del pròxim 28 d'abril, Sergio del Campo, ha presentat, aquest matí de divendres, cinc d'abril, els seus companys de candidatura, tant al Congrés dels Diputats com al Senat.

 

 

Del Campo ha assegurat que «la nostra llista representa l'essència del nostre partit, tots som representants de la societat civil, i de la nostra província, on hem incorporat, també, a companys de Terres de l'Ebre». Qui, fins fa poc, era diputat taronja a Corts ha afirmat que «em sento molt orgullós de la feina feta aquesta legislatura i crec que he acomplert amb els compromisos que vaig assumir en campanya, portant inversions a Tarragona i abaixant impostos a qui més ho necessita». 

 

Sergio del Campo, sobre la cita amb les urnes del pròxim 28 d'abril, ha declarat que «ens trobem en un moment d'emergència nacional, hem de fora a Pedro Sánchez de la Moncloa, que està pactant amb qui vol trencar Espanya. No és el nostre camí, nosaltres volem representar a tots els ciutadans espanyols, catalans i espanyols». 

 

Del Campo també ha llançat un missatge d'unitat i ha dit que «desitjo que sigui una campanya neta però també que, un cop passi el 28 d'abril, tots els diputats de Tarragona siguem capaços de treballar conjuntament per portar a la província de Tarragona a on es mereix».

 

«Espero que el candidat d'En Comú Podem s'estudiï bé els temes»

Aquestes eleccions tenen com a tema principal el debat territorial però, a poc a poc, la situació econòmica comença a entrar en l'agenda. «Davant la proposta socialista, que vol mirar enrere, amb models econòmics que han provocat alts índexs d'atur; i el Partit Popular, per la seva banda, que promet baixades d'impostos i quan arriben al govern, com l'any 2011, els apugen, nosaltres creiem en un nou projecte» ha apuntat el cap de llista dels taronges.

 

«Aquest nou projecte és una economia que se sostingui sobre tres pilars: l'educació, que l'hem de revolucionar per tenir un capital humà potent, que freni els alts percentatges d'abandonament escolar; també hem de revolucionar el model del mercat de treball i les institucions, com estem fent a Andalusia» ha reblat Sergio del Campo. 

 

A poc menys d'una setmana per començar la campanya electoral, el cap de llista d'En Comú Podem, Ismael Cortés, es va presentar a Tarragona demanant el «Corredor Central». Del Campo ha valorat aquesta petició assegurant que «s'ha equivocat, s'ha de posar per davant el Corredor del Mediterrani i espero que hagi sigut un error. Tant de bo que, amb el temps que queda fins a les eleccions, s'estudiï bé els temes i, d'aquesta manera, tots plegats puguem defensar temes crucials per Tarragona com el Corredor del Mediterrani». 

 

També et pot interessar: