GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Pocs canvis en el temps aquest dimarts amb força sol i TºC més agradables

Els intervals de núvols continuaran a molts punts de la costa i prelitoral, així com al Pirineu de Lleida, però sense pluja. Els termòmetres pujaran tan sols una mica de dia
Mapa de previsió per aquest dimarts | Catalunya Méteo

 

El temps no experimentarà grans canvis aquest dimarts a gran part de Catalunya. El sol seguirà dominant en general amb algunes excepcions, especialment a prop de la costa, però no s’espera pluja enlloc. Les temperatures tendiran a pujar tan sols una mica, tot i que a la meitat sud els termòmetres es mantindran pràcticament semblants.

 

Pel que fa a l’estat del cel, malgrat que el sol dominarà en conjunt, hi haurà encara alguns intervals de núvols baixos al litoral i prelitoral de Barcelona, sud de la Costa Brava i nord de la Costa Daurada, sense descartar alguna gotellada minsa de matinada. Una jornada tranquil·la de cel variable que també es repetirà al Pirineu de Lleida, mentre que a la resta tan sols creuran bandes de núvols alts i prims.

 

El sol dominarà aquest dimarts amb intervals de núvols a la costa | Agustí Descarrega

 

Temperatures una mica més altes al migdia

Si ens fixem en les temperatures, pujaran una mica les màximes, tot i que a la meitat sud de Catalunya es mantindran similars. La majoria de valors es mouran entre els 18º i 23º amb un ambient suau o agradable al centre de la jornada. No obstant, els termòmetres quedaran una mica més curts al Pirineu.

 

Pel que fa a les mínimes, farà una mica més de fred de nit amb algunes glaçades puntuals a zones interiors. La majoria de mínimes es mouran entre els -2º i 3º al nord de la Catalunya Central, més baixes inclús al Pirineu, entre 2º i 7º a la resta de l’interior i prelitoral i entre 6º i 11º a la costa.

 

 

Canvis més destacats a partir de dimecres

Dimecres ens arriba un front del nord-oest que ens portarà un canvi de temps més important. De matinada i fins el matí, cauran xàfecs a moltes comarques, també a la tarda al nord-est. A més, la neu i la pluja es faran continuades al Pirineu, sobretot a la cara bord. El més destacat serà la temperatura, que baixarà de forma clara amb un ambient més hivernal. De cara al cap de setmana tornarà el temps de primavera.