La calor d'estiu i el temps de platja arribaran a partir de diumenge

Adeu a la 'fresca' de les últimes hores, però nous canvis aviat

El sol i la calor intensa tornen aquest cap de setmana, però no es quedaran molts dies més

Després d’un divendres ben fresc a gran part de Catalunya, hem d’anunciar que l’estiu no ha marxat ni molt menys i, a poc a poc, la calor tornarà a guanyar protagonisme al llarg d’aquest cap de setmana i la xafogor també ho farà a la costa amb un cels que tornaran a estar dominats pel sol. A més, a les tardes, no hi haurà ruixats pràcticament enlloc, ni al Pirineu. Així doncs, s’espera un cap de setmana perfecte per anar a la platja o gaudir de la muntanya.

Dissabte 4 de juliol

El dissabte, 4 de juliol, l’iniciarem amb unes temperatures clarament més fresques arreu, de fet, serà el matí més fresc del que portem d’estiu fins ara a Catalunya. A primeres hores, encara quedaran alguns núvols baixos entre Barcelona i Girona al matí, però el sol dominarà en conjunt a partir de migdia.

Mapa del temps a Catalunya pel dissabte 3 de juliol del 2020
Previsió de símbols per aquest dissabte a Catalunya | Catalunya Diari

D’altra banda, a la tarda les nuvolades de tarda guanyaran protagonisme al Pirineu, però a diferència de les darreres jornades, no deixaran res més que alguna gotellada. Les temperatures màximes pujaran clarament amb més calor altre cop. Dia radiant per aprofitar.

Diumenge 5 de juliol

El diumenge, 5 de juliol, començarà molt tranquil i amb sol arreu. Les temperatures pujaran més i vindran acompanyades d’un dia radiant i de ple estiu, perfecte per anar a la platja o sortir a muntanya. Les temperatures màximes se situaran entre els 30 i 35ºC a l’interior, mentre que a la resta quedaran lleugerament per sota de 30ºC. A la costa tornarà la xafogor intensa i hi haurà alguns núvols baixos inofensius a primeres i últimes hores.

Seguim sense calorades fortes a la vista

De cara a la setmana vinent, seguirem amb un temps d’estiu amb petites variacions de les temperatures i calor, però sense excessos. Seguim sense veure en els mapes períodes perllongats de calor intensa, si més bé, tot el contrari, sembla que a partir de dimecres podria arribar un nou canvi de temps que ens portaria nous ruixats i una baixada de temperatures.


Comentaris