Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Més d'una vintena d'alumnes del Tarragonès competeixen per ser el millor treball de recerca del TRiCS Talk 2019

Les votacions, que s'han posat en marxa el 8 de maig, s'allargaran fins al dia 15 a les 10.00 hores del matí.
Els alumnes van exposar els seus treballs de recerca al Fòrum TRiCS | Àngel Ullate

 

Un any més, l'AEQT, el departament d'Educació i TarragonaDigital uneixen les seves forces per buscar el millor treball de recerca i crèdit de síntesi del Camp de Tarragona amb el concurs TRiCS Talk 2019. Els alumnes competeixen per endur-se el primer premi i el guardó del concurs d'enguany. Així doncs, hem posat en marxa una plataforma de votacions perquè pugueu triar vosaltres mateixos el guanyador o guanyadora.

 

Més d'una vintena d'alumnes de centres educatius del Tarragonès competeixen, a través de breus presentacions de vídeo dels seus treballs de recerca i crèdits de síntesi, per endur-se el premi del TRiCS Talk 2019. A continuació, trobareu un llistat amb tots aquests alumnes i els seus respectius vídeos. El Col·legi La Salle, el Col·legi Joan XXIII de Torreforta, el Col·legi Sant Pau Apòstol, l'Institut Martí i Franquès, l'Institut Els Pallaresos, el Col·legi Aura, l'Institut Compte de Rius, l'Institut Ponts d'Icart, l'Institut de Tarragona i l'Institut de Torreforta són els que participen en aquesta edició. 

 

Us deixem els enllaços dels alumnes participants del Tarragonès, des d'on podreu votar:

 

— Bryan García Martín, participa per l'Institut Els Pallaresos (L'energia fotosintètica: l'energia verda del demà).

— Gemma Domingo Ferré, participa pel Col·legi Aura (És mesurable la bellesa?).

— Maria Solé Tarrida, participa pel Col·legi Aura (Potencialment de la Masia Miró a través d'una campanya publicitària).

— Rubén Folgado Ferré, participa pel Col·legi La Salle (Disseny i creació de trencaclosques tridimensionals).

— Adrian Lazcano Marteau, participa pel Col·legi La Salle (Estudio y diseño de un robot de rescate).

— Victor Gallego Carmona, participa pel Col·legi Joan XXIII (Exposició en la fotografia química).

— Maria Durán Muñoz, participa pel Col·legi Sant Pau Apòstol (L'assetjament escolar).

— Rut Foguet Romero, participa pel Col·legi Sant Pau Apòstol (Més enllà d'un terrós de sucre).

— Sergi Boronat Toscano, participa pel Col·legi Sant Pau Apòstol (Els llevats també s'estressen).

— Júlia Martínez Bigorra, participa per l'Institut Martí i Franquès (Un pas per la llibertat, retrat fotogràfic de tres dones preses del Camp de Tarragona).

— Leyre Calvar Martínez, participa per l'Institut Martí i Franquès (Música i llenguatge. Dos cervells?).

— Núria Domènech Badia, participa per l'Institut Martí i Franquès (Acompanyament a la gent gran).

— Isaac Borràs Vico, participa per l'Institut Compte de Rius (La Pluja Àcida: La Plaga Invisible de l'Era Industrial).

— Maria López Vargas-Machuca, participa per l'Institut Pons d'Icart (El sucre afegit: l'enemic més dolç).

— Sandra Isaac García, participa per l'Institut Pons d'Icart (Els hivernacles. Maqueta automatitzada amb Arduino).

— Ennio Reina Giamberini, participa per l'Institut de Tarragona (Cànnabis: Efectes en el cos i en la ment humanes).

— Gerard Gros Muñoz, participa per l'Institut de Tarragona (El poder i la influència de les màfies italianes).

— Hugo Moreno Martínez, participa per l'Institut de Tarragona (Guia Astronòmica del Camp de Tarragona).

— Marc Llaó Domínguez, participa per l'Institut de Tarragona. (Aerodinàmica aplicada a l'automobilisme).

— Maria Alcoceba Lillo, participa per l'Institut de Tarragona (La Guerra Civil al nord de la Serra de Madrid).

— Samjhana Font Borràs, participa per l'Institut de Tarragona (El suïcidi: un tabú juvenil).

— Violant Andreu i Salla, participa per l'Institut de Tarragona (Per què sóc miop? Estudi sobre la incidència de la miopia en l'alumnat de l'Institut).

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris