Mercadona entregant llet sencera al Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona

Mercadona entrega 13.500 litres de llet sencera al Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona

Aquest 2020 s'han donat 689.000 quilos d'aliments entre 27 entitats socials i organitzacions benèfiques de Tarragona

Mercadona  ha reforçat el seu compromís solidari amb Tarragona  durant el 2020. En conseqüència de la situació excepcional ocasionada per la Covid-19, la companyia de supermercats ha donat 689.000 quilos d'aliments entre 27 entitats socials i organitzacions benèfiques de les comarques tarragonines com el Banc dels Aliments, Caritas i Creu Roja, entre altres.  A Catalunya, en total, s'han lliurat més de 3 milions de quilos de primera necessitat a 156 entitats socials d'arreu del territori, el doble que el 2019.

Durant aquest 2020, Mercadona ha ampliat el nombre de supermercats  que fan donacions de productes no aptes per a la venda però si per al consum. A les comarques de Tarragona hi ha 34 botigues que ho fan, mentre que a Catalunya en son 250.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Donació al Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona

Aquest dijous, 4 de gener, Mercadona ha fet efectiva una donació al Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona. La companyia ha entregat 13.500 litres de llet sencera Hacendado. El president del Banc dels Aliments, Eusebio Alonso, ha posat de manifest que «rebem de Mercadona una nova donació de 13.500 litres de llet de primeríssima qualitat, que repartirem des d'avui mateix entre les 32.000 persones que atenem en aquests moments». Alonso ha afegit que «la cadena de supermercats  porta anys mostrant la seva generositat i col·laborant amb les persones amb més dificultats, a través dels bancs d'aliments». En aquesta línia, el president ha destacat que «són moments de gran necessitat i tota ajuda és necessària».

Per la seva banda, la directora de Relacions Externes de Mercadona a Tarragona, Beatriz Feced, ha agraït «la tasca que estan duent a terme les entitats socials com el Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona» i ha assenyalat que «les donacions efectuades durant el 2020, en uns moments molt difícils per a moltes famílies, obeeixen a la voluntat de complir les nostres obligacions com a part integrant de la societat, ajudant a pal·liar, en la mesura del possible, l’increment de les demandes que arriben a les entitats socials».