Nous recorreguts en la novena edició de la cursa Vandekames a Vandellòs

La cursa tindrà lloc el pròxim dissabte, 3 d'agost
La cursa comptarà amb diverses modalitats  | Cedida

Vandellòs es prepara per acollir una nova edició de la cursa Vandekames. I és que el pròxim 3 d'agost se celebrarà, per novè any consecutiu, aquest esdeveniment esportiu de muntanya. La principal finalitat del mateix és gaudir en família de l'esport i d'una jornada que pretén fomentar els hàbits de vida saludables i esportius. Així doncs, si esteu interessats a participar, teniu temps de realitzar la vostra inscripció fins al dia 29 de juliol o fins a l'esgotament de dorsals. Per poder-vos inscriure només heu d'entrar a la pàgina web de la Vandekames i omplir les vostres dades.

 

Aquesta iniciativa està organitzada pel Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs (CCERV) i pel Club Centre Excursionista Serres del Mestral, juntament amb el suport de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. A més, també cal destacar la col·laboració d'aproximadament 150 voluntaris i el suport de diverses entitats públiques i empreses privades.

 

A banda de fomentar l'esport, un altre dels objectius de la Vandekames és donar a conèixer les muntanyes i l'entorn natural del municipi de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. Per aquest motiu, la cursa compta amb diversos recorreguts arreu del seu territori. 

 

Podreu gaudir de diverses modalitats de cursa

Les curses se separaran en funció de la seva dificultat. Per aquest motiu, podreu gaudir de dues curses de muntanya. La negra o clàssica té 24 quilòmetres de llargada i un desnivell positiu de 1.800 metres. D'altra banda, la vermella o express, que té 16 quilòmetres i un desnivell positiu de 1.000 metres. Pels que ho preferiu, també podreu realitzar dues modalitats de caminada. La groga, de 7 quilòmetres i un desnivell positiu de 400 metres i la blava, per tots aquells que es vulguin iniciar en el trail, d'11 quilòmetres i un desnivell de 650 metres.

 

Per tal de preservar el caràcter familiar de la jornada, els més petits també podran participar en les diverses curses infantils, les Vandekids, les quals acolliran a nens d'entre 4 i 12 anys. Un any més, la cursa negra tornarà a puntuar pel Circuit Classic del CCTGN, i la roja pel Circuit Express del CCTGN. D'altra banda les caminades i les infantils no tindran caràcter de competició. 

 

Tant les curses com les caminades donaran el seu tret de sortida a les 18.00 hores a la plaça Drs. Gil-Vernet de Vandellòs. Les infantils, en canvi, s'iniciaran a les 20.00 hores. Una vegada finalitzin les curses, tots els participants podran gaudir d'un sopar a la zona esportiva del municipi. A més, seran obsequiats amb una samarreta i l'accés a les piscines municipals del poble, juntament amb els seus acompanyants.