Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 10 de febrer

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! Engeguem el dimecres, 10 de febrer de 2021, repassant les portades dels diaris en paper de les comarques tarragonines.

Avui, el ‘Diari de Tarragona’ enceta la jornada destacant amb la «primera sentència a favor de reobrir l'hostaleria», ja que al País Basc el Tribunal Superior de Justícia ha anul·lat el tancament de bars i restaurants, fet que dona esperança als restauradors tarragonins. També destaca l'augment de clients al Mercat Central de Reus després de «modernitzar-se»; les baixes de Sonia Orts i José Luis Calderón de  Cs Tarragona; el projecte del primer banc de terres  agrícoles a les Terres de l'Ebre, o una entrevista a Pablo Casado, president el Partit Popular.

El ‘Diari Més’, per la seva banda, arrenca el dimecres amb les baixes d'Orts i Calderón de Ciutadans Tarragona, i la davallada de vendes a les botigues de disfresses per la suspensió del Carnaval. També destaca els autobusos gratuïts a Tarragona per anar a votar el 14-F; l'obertura del wifi a l'Hospital Sant Joan de Reus, o la suspensió de la Setmana Santa de Reus.

Diari de Tarragona

Diari Més