Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 11 de febrer

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! Comencem el dijous, 11 de febrer de 2021, repassant les portades dels diaris en paper de les comarques tarragonines.

Avui, el ‘Diari de Tarragona’ enceta la jornada destacant que s'ha detectat la variant britànica del coronavirus a les aigües residuals de Tarragona i que ja suposa tres de cada 10 casos a la demarcació. També destaca la pujada de la marea, que ha inundat el barri de la Salut de Salou; Inditex com a client principal de la nova ruta comercial del Port de Tarragona amb Turquia; els robatoris i inseguretat al voltant de l'estació d'autobusos de Tarragona, o l'entrevista al número u del PDeCAT per Tarragona, Marc Arza.

El ‘Diari Més’, per la seva banda, arrenca el dijous amb el miler de multes que la Guàrdia Urbana ha posat des del setembre a cotxes per superar els 30 km/h a Tarragona; l'inici de la vacunació d'AstraZeneca a professionals essencials; la davallada de vendes a les farmàcies del centre de Tarragona; la posada en marxa de l'adscripció única als instituts de Reus, o al rebuig de la Conca de Barberà als projectes de parcs fotovoltaics a la comarca. 

Diari de Tarragona

Diari Més