Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 11 de juny

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! Per fi és divendres, 11 de juny de 2021. Com cada matí, repassem les portades dels diaris en paper de les comarques tarragonines.

Avui, el ‘Diari de Tarragona’ enceta la jornada amb l'exigència de l'oci nocturn a la Generalitat: volen obrir ja. En clau coronavirus, informa també que els bars i restaurants de Tarragona no pagaràn terrassa fins a l'octubre.

També destaca l'inici de les obres del carril bici per unir els campus universitaris tarragonins, que estarà operatiu a l'octubre. Informa també del robatori d'una llamrborda història de la plaça del Mercadal de Reus. L'alcalde Carles Pellicer ha demanat que la tornin.

El ‘Diari Més’, per la seva banda, arrenca el dia amb una entrevista a l'alcalde tarragoní Pau Ricomà. El batlle diu que li hauria agradat que Junts entrés al govern i que consideren donar-los alguna empresa municipal. 

El diari informa també del macrodispositiu policial  al barri de Campclar aquest dijous a la tarda. Destaca també la prohibició de posar músical als locals de dos carrers tarragonins, el robatori de la llamborda del Mercadal de Reus i l'inici de les obres del carril bici a Tarragona.

Finalment, com cada divendres repassem també el setmanari 'Nova Conca'. Aquesta setmana destaca en portada que les obres del nou col·legi de Solivella van a bon ritme. També que Càritas Montblanc va doblar el servei de distribució d'aliments el 2020. 

Als laterals el setmanari informa de l'empitjorament de les dades epidemiològiques a la Conca de Barberà. També destaca l'ingrés a presó provisional del jove acusat d'agredir sexualment una octogenària a Barberà de la Conca.

Diari de Tarragona
Més Tarragona
Nova Conca