Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 11 de maig

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! Ja és dimarts, 11 de maig de 2021, i com cada matí repassem les portades dels diaris en paper de les nostres comarques.

El 'Diari de Tarragona' porta en portada el front comú d'alcaldes tarragonins contra els trens de mercaderies que no passin per la costa i assenyalen que les irregularitats detectades a Espimsa l'any 2019 no son atribuïbles als alcaldes. També destaca la indignació dels sanitaris per les festes al carrer; la presentació del cartell del Festival de Cambrils; i la reunió de la directiva del Gimnàstic de Tarragona per decidir el futur de l'entrenador, Toni Seligrat. 

Per la seva banda, el ‘Diari Més’ dedica la seva portada a l'aliança contra el pas de les mercaderies pels municipis de la costa i l'alçament de la pesca recreativa contra el decret que pretén regular l'activitat. En destacat, expliquen la continuació de la vacunació contra la Covid a la població entre 56 i 59 anys; l'entrada en vigor de la limitació a 30 km/h a les vies d'entrada a Reus; el futur de Toni Seligrat com a entrenador del Nàstic; i el cas de la Policia Local del Vendrell que ha estat sense patrulles durant dues nits seguides.

Diari de Tarragona

Diari Més