Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 12 de febrer

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! Donem el tret de sortida al divendres, 12 de febrer de 2021, repassant les portades dels diaris en paper de les comarques tarragonines.

Avui, el ‘Diari de Tarragona’ enceta la jornada destacant que els hospitals demanen que aquelles persones que hagin passat la Covid-19 vagin a donar plasma; l'aniversari d'una dona de 104 anys que ha superat el coronavirus; que a l'Hospital Joan XXIII encara no hi ha vols nocturns perquè falten tràmits administratius; els embussos a Reus a l'hora de portar els nens a les escoles, i l'entrevista a Carlos Carrizosa, candidat pel Cs a president de la Generalitat.

El ‘Diari Més’, per la seva banda, arrenca el divendres amb el nou cas de presumptes abusos sexuals per part d'un prevere de l'Arquebisbat de Tarragona. També destaca el cribratge que es va realitzar aquest dijous als treballadors de l'Ajuntament de Tarragona de cara a les eleccions de diumenge; que Tarragona acollirà la prova pilot 'Homes pel canvi'; que Reus no haurà de retornar a AENA l'IBI del 2008, i que els usuaris de les residències de gent gran podran sortir a passejar.

En divendres també surt el setmanari Nova Conca, que destaca que 15.000 ciutadans de la comarca estan cridats a votar aquest diumenge, i l'oposició dels veïns als nous projectes d'energies renovables projectats a la comarca. També informa de la nova ordenança de civisme i convivència de Sarral; l'actualització de les dades de la vacunació a la comarca, o el judici a un jove de la Conca pels aldarulls de l'octubre del 2019.

Diari de Tarragona

Diari Més

Nova Conca