Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 29 de març

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! Comença la setmana aquest 29 de març de 2021  i, com cada matí, repassem les portades dels diaris en paper de les nostres comarques.

El ‘Diari de Tarragona’ enceta la jornada d’avui amb el pregó  que ha marcat l'inici de la celebració de la Setmana Santa a Tarragona, compartint espai amb les dades de vacunació a les comarques de Tarragona on encara falta el 95% de persones no l'han rebut. També destaca els accidents on s'han vist involucrats sis motoristes que han resultat ferits; el lideratge de les Ganxets de Reus de tenis taula; i la derrota del Nàstic al camp del Cornellà.

El ‘Diari Més’, per la seva part, arrenca el dia amb la celebració de la benedicció de les palmes i el viacrucis de la Sang a la Catedral de Tarragona. També en destaca les renúncies a una plaça d'una residència pública del Camp de Tarragona; les queixes per l'obligatorietat de pagar el bitllet de bus amb targeta a Reus; la instal·lació de càmeres a l'ascensor del Parc de les Granotes de Tarragona; i la troballa d'un cadàver que podria ser el del windsurfista desaparegut a Cambrils.

Diari de Tarragona

Diari Més