Imatge d'arxiu d'uns diaris

Les portades d'avui, 3 de febrer

Les portades dels diaris en paper del Camp de Tarragona

Bon dia i bona hora! Ja som dimecres, 3 de febrer de 2021. Un dia més, repassem les portades dels diaris en paper de casa nostra. Avui, el ‘Diari de Tarragona’ enceta la jornada amb l’estat actual del procés de vacunació a les comarques de Tarragona, acompanyat de les últimes dades Covid i la declaració del virus com a malaltia professional per als professionals sanitaris, sempre que es contagiïn a la feina. La recent arribada dels patinets de lloguer a la capital del Tarragonès, la petició de la Fiscalia per al xofer de l’autobús de Freginals o el trencament de les negociacions entre Reus Transport i l’Ajuntament, altres qüestions destacades.

En primera plana, el ‘Diari Més’ fa balanç de les diverses agressions patides per agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona des del mes de març, inici de la pandèmia, en la seva tasca de fer complir les mesures sanitàries derivades de la Covid-19. Els oficis en honor a la Mare de Déu de la Candela, a Valls, les últimes dades sobre el coronavirus, el ‘boom’ de la venda per internet a llibreries de Tarragona, la nova moratòria hipotecària i l’adaptació del protocol de donació de cossos a Reus completen la portada del rotatiu.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Diari de Tarragona, 3 de febrer de 2021
Diari Més, 3 de febrer de 2021