Seat llança el primer anunci televisiu del seu nou model Seat Tarraco

Segons han recollit mitjans de comunicació especialitzats, la campanya publicitària es podrà veure, en un primer moment, en un total de deu països
Imatge d'arxiu de la presentació del Seat Tarraco el passat mes de setembre a la Tarraco Arena Plaça. | Gerard Recasens

 

Poc a poc es va fent present el famós nou model de la casa automobolística Seat, el Seat Tarraco. Si el 18 de setembre de l'any passat es presentava en societat, en un acte a la Tarraco Arena Plaça (TAP) davant de mitjans de comunicació nacionals i internacionals, el nou vehicle, aquest dilluns, 25 de febrer, Seat penjava, al seu canal oficial de 'Youtube', l'anunci televisiu del Seat Tarraco.

El clip publicitari, d'un minut exacte de duració, es veurà, segons mitjans de comunicació especialitzats en el món de l'automòbil, a deu països: França; Itàlia; Irlanda; Regne Unit; Alemània; Espanya; Portugal; Polònia; Suècia i Mèxic. L'anunci, que amb tot just 24 hores ja ha superat el mig milió de reproduccions, té com a missatge principal l'eslògan «per què no ara?».

Seat Tarraco, un nom triat per votació popular

Seat Tarraco, un nom triat per votació popular

La companyia de cotxes d'origen espanyol va llançar un concurs, a escala mundial, per tal de triar el nom del seu nou vehicle.  El nom tarragoní es va imposar als altres candidats: Alborán, Aranda i Ávila. La primera fase de l’elecció va aplegar més de 10.100 propostes per part de 133.000 persones de 106 països diferents. Finalment, el nom de Tarraco va triomfar entre milers de propostes.

Durant la presentació mundial del model, el passat 18 de setembre a la TAP, el batlle de Tarragona, l'Alcalde Josep Fèlix Ballesteros, es felicitava pel que suposava per la promoció de la ciutat el Seat Tarraco: «ni amb 15 anys de pressupost en comunicació del consistori hauríem aconseguit un posicionament de marca com aquest».

També et pot interessar:

"Les portades d'avui, 26 de febrer" "Les portades d'avui, 25 de febrer"