Les sis platges de Tarragona que admeten gossos

Es concentren a les comarques del Baix Camp, el Baix Ebre i el Montsià
A la demarcació de Tarragona hi ha 6 platges que admeten gossos. | TarragonaDigital

  

Quan comença la temporada alta, és difícil trobar platges on els gossos hi siguin admesos, ja sigui per passejar-hi o per banyar-s’hi. El veto als gossos a les platges tarragonines es va posar en marxa el mes d'abril, amb l'arribada del turisme i d'aquesta forma la gran majoria de platges de les comarques de Tarragona prohibeixen la presència d’aquests animals. Tanmateix, encara queden alguns reductes en els quals animals i humans poden compartir espai i gaudir de la natura en companyia. A continuació us mostrem les sis platges on podeu anar a gaudir d’un bany amb el vostre gos, tant en platges o cales senceres o en zones habilitades per als vostres animals de companyia.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Les 6 platges per a gossos al Camp de Tarragona

1 Platja de la Riera d'Alforja, a Cambrils

Aquesta platja situada a Cambrils, a tocar de la Llosa, és de sorra i pedra i malgrat que sovint es reclama un bon manteniment perquè no sol presentar un bon aspecte, es tracta d'una platja força transitada i on es pot veure els animals gaudir. 

 

 
2 Platja Punta del Riu, a Mont-roig del Camp

Aquesta platja ubicada a Mont-roig del Camp i Miami Platja és una de les millors del Camp de Tarragona per anar-hi amb gossos. Allí tant humans com animals podran gaudir d'un autèntic dia d'estiu amb la brisa marina, i a més a la vora hi ha punts o parar a prendre algun refresc.

 

 

 

3 Cala Bon Caponet, a l’Ametlla de Mar

Aquesta cala situada a l'Ametlla de Mar és un lloc molt acollidor. És un petit oasi on els gossos poden gaudir de l'aigua del mar, això sí, aneu-hi amb unes bones xancletes perquè és majoritàriament de pedra i roques.

 

 
 
4 Cala del Cementiri, a l’Ametlla de Mar

Aquesta cala ubicada a l'Ametlla de Mar està ubicada, com indica el seu nom, a tocar del cementiri. També és de roca i fa uns 20 metres de llargada i 15 d'ample.

 

 
 
5 Platja Bassa de l'Arena, a Deltebre

Aquesta platja a Deltebre forma part del Parc Natural del Delta de l'Ebre i és ideal per anar amb els vostres gossos a passar el dia. Preneu aigua, menjar i un parasol si teniu previst passar-hi estona ja que a la zona no hi ha cap indret on poder refugiar-se de la calor.

 
 

6 Platja de la Platjola, a Alcanar

És l'última platja per a gossos de la regió de Tarragona però val la pena fer una sortida per anar-hi amb el nostre gos, i és que es troba situada a la vora de les Cases d'Alcanar i tot i ser una petita caleta de roques i sorra, és un bon espai per gaudir.

 

 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris
Juan Aguilera
A Cubelles tambè i ha una platge on els peluts estan permesos.
Maite
Pregunto en Calafell no es pot anar amb mascotes
Maite
Al costat de la central nuclear f'Hospitalet, està la platja dels Gossos, qu'esta molt bé i és molt tranquil·la