Les sis platges de Tarragona que admeten gossos

Es concentren a les comarques del Baix Camp, el Baix Ebre i el Montsià
A la demarcació de Tarragona hi ha 6 platges que admeten gossos. | TarragonaDigital

  

Quan comença la temporada alta, és difícil trobar platges on els gossos hi siguin admesos, ja sigui per passejar-hi o per banyar-s’hi. El veto als gossos a les platges tarragonines es va posar en marxa el mes d'abril, amb l'arribada del turisme i d'aquesta forma la gran majoria de platges de les comarques de Tarragona prohibeixen la presència d’aquests animals. Tanmateix, encara queden alguns reductes en els quals animals i humans poden compartir espai i gaudir de la natura en companyia. A continuació us mostrem les sis platges on podeu anar a gaudir d’un bany amb el vostre gos, tant en platges o cales senceres o en zones habilitades per als vostres animals de companyia.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Les 6 platges per a gossos al Camp de Tarragona

1 Platja de la Riera d'Alforja, a Cambrils

Aquesta platja situada a Cambrils, a tocar de la Llosa, és de sorra i pedra i malgrat que sovint es reclama un bon manteniment perquè no sol presentar un bon aspecte, es tracta d'una platja força transitada i on es pot veure els animals gaudir. 

 

 
2 Platja Punta del Riu, a Mont-roig del Camp

Aquesta platja ubicada a Mont-roig del Camp i Miami Platja és una de les millors del Camp de Tarragona per anar-hi amb gossos. Allí tant humans com animals podran gaudir d'un autèntic dia d'estiu amb la brisa marina, i a més a la vora hi ha punts o parar a prendre algun refresc.

 

 

 

3 Cala Bon Caponet, a l’Ametlla de Mar

Aquesta cala situada a l'Ametlla de Mar és un lloc molt acollidor. És un petit oasi on els gossos poden gaudir de l'aigua del mar, això sí, aneu-hi amb unes bones xancletes perquè és majoritàriament de pedra i roques.

 

 
 
4 Cala del Cementiri, a l’Ametlla de Mar

Aquesta cala ubicada a l'Ametlla de Mar està ubicada, com indica el seu nom, a tocar del cementiri. També és de roca i fa uns 20 metres de llargada i 15 d'ample.

 

 
 
5 Platja Bassa de l'Arena, a Deltebre

Aquesta platja a Deltebre forma part del Parc Natural del Delta de l'Ebre i és ideal per anar amb els vostres gossos a passar el dia. Preneu aigua, menjar i un parasol si teniu previst passar-hi estona ja que a la zona no hi ha cap indret on poder refugiar-se de la calor.

 
 

6 Platja de la Platjola, a Alcanar

És l'última platja per a gossos de la regió de Tarragona però val la pena fer una sortida per anar-hi amb el nostre gos, i és que es troba situada a la vora de les Cases d'Alcanar i tot i ser una petita caleta de roques i sorra, és un bon espai per gaudir.

 

 

 

"🔴TRUCS: Què podem fer si el nostre animal té por o fòbia als coets?" "Les portades d'avui, 17 de juny"