Imatge de la Guàrdia Urbana de Reus.

La Guàrdia Urbana de Reus aixeca 40 actes per incivisme al voltant de l'oci nocturn durant el cap de setmana

Els agents van dur a terme un dispositiu especial de control d'incivisme

Amb la nova Ordenança de Civisme ja en marxa, la Unitat d'Especial Intervenció de Reus (UEIR) ha tornat a sortir al carrer aquest cap de setmana. Ho ha fet per tal de dur a terme un dispositiu en el marc de control d'incivisme al voltant dels locals d'oci nocturn, ja que en alguns d'aquests punts de la ciutat s'acumulen diverses queixes dels veïns i veïnes que veuen com el seu descans és trasbalsat per la festa.

En aquest sentit, durant aquest cap de setmana la Guàrdia Urbana de Reus s'ha desplaçat fins a diverses zones amb discoteques de la ciutat per realitzar inspeccions i el resultat ha estat l'aixecament d'un total de 40 actes. D'aquestes, 23 es van interposar per consum d'alcohol a la via pública i molestar els veïns, en un moment en què des del govern català s'està posant especial èmfasi en acabar amb aquesta pràctica per evitar aglomeracions de joves i, conseqüentment, la propagació del coronavirus.

D'altra banda, també es van aixecar 10 actes per tinença de drogues, tres per embrutar la via pública i 4 més per miccionar al carrer. La Guàrdia Urbana de Reus ha informat d'aquests fets amb una piulada a través del seu compte de Twitter.


Comentaris