Una furgoneta de la Policia Nacional al barri de Sant Pere i Sant Pau

Gran operatiu de la Policia Nacional i Guàrdia Urbana en diversos punts de Tarragona

S'està realitzant en diversos punts de la ciutat

La ciutat de Tarragona està sent escenari d'un operatiu policial conjunt. La Policia Nacional i la Guàrdia Urbana de Tarragona estan actuant al barri de Sant Pere i Sant Pau i el dispositiu encara continua en marxa, segona ha pogut confirmar TarragonaDigital.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Des de primera hora del matí, el dispositiu policial s'està centrant al Bloc Equador —C— del barri tarragoní i tot apunta a ser un operatiu contra el tràfic de drogues, tot i no haver-hi confirmació oficial. Així mateix, segons testimonis que han presenciat l'actuació policial, indiquen que, de moment, hi ha hagut detingudes dues persones. En les pròximes hores es coneixeran nous detalls d'aquest operatiu. 

El carrer Reding, l'altre punt

Al mateix moment que el realitzat a Sant Pere i Sant Pau, també s'han vist furgons de la Policia Nacional per la zona del Mercat Central de Tarragona, en concret, al carrer Reding. A les xarxes socials han apuntat que hi havia cinc vehicles de la policia espanyola.

La presència policial en aquest punt de la ciutat de Tarragona està des de les sis del matí i el cordó policial no ha deixat passar ningú entre els carrers Colom i Ramón y Cajal. De dins d'un edifici situat al número 42 del carrer Reding han extret bombones de butàcapses amb papers, entre altres objectes. També haurien detingut una parella amb dos fills petits i se'ls han endut dins d'un vehicle policial.


Comentaris