Diversos detinguts en l'operatiu policial contra el tràfic de drogues a Salou i Vila-seca

Els registres continuen a la Costa Daurada, Barcelona i Girona| Ja hi hauria almenys tres persones detingudes
Operatiu contra el tràfic de drogues a Vila-seca | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil han realitzat un operatiu conjunt contra el tràfic de drogues arreu de Catalunya, concretament, a les localitats de Salou i Vila-seca, al Camp de Tarragona, al Barcelonès i a la comarca de la Selva. 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Entrades a Vila-seca i Salou

L'operatiu ha començat a primera hora d'aquest dimarts i està ordenat pel Jutjat número 1 de Reus. Una de les entrades que han realitzat s'ha fet al polígon Alba de Vila-seca, a una nau del carrer Mas de l'Abat, així com a la localitat de Salou, segons ha pogut saber Tarragonadigital. 

A hores d'ara hi hauria tres persones detingudes, però no es descarten més detencions durant la jornada d'avui. L'operació es troba sota secret de sumari i es desconeix l'abast de l'operació. Cap a les 5 hores de la tarda, han marxat els darrers quatre furgons de la Guàrdia Civil que es trobaven en el registre al polígon Alba de Vila-seca.

La Guàrdia Civil durant l'operatiu policial contra el tràfic de drogues a Vila-seca | Iván Alcalá

"🔴MOLT FORT: La revisió del gas que li va costar 15.000€ a un avi a Amposta" "🚔El duríssim càstig per empènyer un home en patinet elèctric per la vorera a TGN"