Enxampats tres lladres que intentaven cometre dos robatoris de Roda de Berà

Volien robar en una casa i al supermercat Lidl
Van detenir els tres lladres la matinada del divendres passat | cedida

 

La Policia Local de Roda de Berà va detenir, la matinada de divendres passat, 22 de maig, tres lladres que intentaven robar en un habitatge i un supermercat del municipi. El primer detingut, un jove del Vendrell de 26 anys, va ser interceptat quan intentava escapar d'un habitatge al qual ell i dos individus més havien accedit trencant una de les finestres laterals.

 

Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís d'una alarma de seguretat d'una casa al carrer de Montserrat Roig, que havia captat la imatge de tres persones encaputxades a l'interior. La policia catalana va donar l'avís a la Policia Local, que va aconseguir evitar el robatori. 

 

També durant la mateixa nit, la Policia Local va detenir dues persones, de 50 i 18 anys, veïns de Viladecans, que estaven intentant robar al moll de càrrega del supermercat Lidl. Un veí que passejava el seu gos per la zona de l’esmentat supermercat va observar com arribava una furgoneta i baixaven dues persones amb actitud sospitosa, i va donar l'avís a la policia.

 

En arribar, els agents van detenir aquestes dues persones que havien carregat un total de 23 palets a l’interior de la seva furgoneta, marca Peugeot. De moment, resta pendent que el responsable del supermercat realitzi la valoració dels palets i presenti la corresponent denúncia.