L'ocupa que va provocar un incendi al centre de Reus, a presó

Es va mostrar agressiu amb els agents i bombers
Presó pel protagonista de l'incendi | Guàrdia Urbana de Reus

Aquest diumenge, 19 d'abril, els Bombers de la Generalitat van rebre l'avís per un foc a les 10.25 hores del matí al carrer Dorotea de Reus, on van actuar cinc dotacions per apagar les flames i en extingir-les. La Guàrdia Urbana va detenir una de les persones que ocupaven l'immoble, el qual hauria provocat l'incendi i s'hauria mostrat molt agressiu amb els agents i els bombers, llençant-los objectes. En passar per la seu judicial, el jutge ha decidit el seu ingrés a presó, tal com explica la Guàrdia Urbana de Reus.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Un incendi provocat al centre de Reus

L'incident succeïa el matí d'aquest diumenge al número 9 del carrer Dorotea de Reus. El foc va calcinar completament el tercer pis d'un edifici, propietat d'un banc, de tres plantes, el qual estava habitat per ocupes. Els agents van ajudar al servei d'emergències per poder accedir a la zona de l'incendi, ja que es tracta d'una zona de carrers estrets i de difícil accés.

La Guàrdia Urbana de Reus confirmava la detenció d'un dels ocupes de l'immoble, el qual hauria provocat l'incendi i mostrat agressiu amb els agents i els bombers. Finalment, el jutge ha decretat la seva imminent entrada a presó.

"Mor un veí de la Torre de l'Espanyol en un accident amb el seu tractor" "Nou despreniment d'un edifici en ruïnes a la Part Alta de Tarragona"