Un cotxe conduït per menors xoca contra tres vehicles aparcats a Reus i fuig del lloc

Els responsables dels menors d'edat van explicar els fets a la Guàrdia Urbana de Reus

Nou incident als carrers de Reus. Durant la tarda de diumenge, 7 de juny, un vehicle va xocar contra tres vehicles aparcats al carrer del Pare Gil, a la capital del Baix Camp, deixant-los visiblement malmesos. Segons avançava el ‘Diari de Tarragona’, una patrulla de la Guàrdia Urbana va acudir poc després al lloc dels fets però no van poder descobrir-ne els responsables.

Alguns testimonis van apuntar que un vehicle havia col·lidit contra els altres que estaven aparcats i, tot seguit, van decidir fugir del lloc dels fets. Es va donar l'avís per intentar enxampar el conductor que anava amb el cotxe, però, finalment, no es va necessitar localització.

Arran d'aquest incident, a la comissaria de la Guàrdia Urbana de Reus es van atansar el pare del conductor i la mare del copilot, tots dos menors d'edat. Tots dos van explicar els fets i afirmar que els seus respectius fills n'eren els responsables de les destrosses dels vehicles. Per aquest motiu, la policia reusenca va fer un atestat de l'accident, així com obrir diligències al menor que conduïa el cotxe.

"Policies herois: Es llencen al mar i salven la vida de dos adolescents a Salou" "A pedrades: Violent robatori en ple centre de Reus aquesta matinada"