Afectacions a la circulació de Tarragona a causa dels Tres Tombs

La 39a edició d'aquesta tradició se celebrarà aquest diumenge 17 de març
Imatge d'arxiu dels Tres tombs de Tarragona de l'any 2014 | Laura Rodríguez

 

Aquest pròxim diumenge, 17 de març, arriba a Tarragona la 39a edició dels tradicionals Tres Tombs i la rua de carros afectarà la mobilitat d'algunes zones de la ciutat, principalment a la circulació i a l'estacionament en els carrers per on passarà el recorregut. 

L'Ajuntament de Tarragona informa que, per garantir que no hi hagi cap vehicle estacionat als carrers per on passarà la rua dels cavalls i carruatges, quedarà prohibit aparcar-hi des de les 20.00 hores del dissabte 16 de març fins a les 16.00 hores del diumenge 17 de març. D'altra banda, l'avinguda Vidal i Barraquer, en el tram comprès entre Manuel de Falla i Enric d'Ossó, estarà tancada al trànsit des de les 7.00 hores fins a les 16.00 hores del diumenge. A la resta del recorregut, la circulació també s'aturarà i es reobrirà en funció que la rua vagi avançant al llarg del matí, tenint en compte el servei de neteja dels carrers. 

Recorregut de la ruta dels Tres Tombs

El recorregut de la rua de cavalls i carruatges del pròxim diumenge, 17 de març, a Tarragona començarà a les 11.30 hores i, aquest any, comptarà amb un total de 35 carros empesos per una vuitantena de cavalls. La rua dels Tres Tombs passarà pels següents carrers: carrer de Vidal i Barraquer, carrer de Francesc Bastos, avinguda Ramón y Cajal, Rambla Nova —on faran tres tombs, des del Balcó del Mediterrani fins a la cruïlla del monument als Herois de 1811— i tornarà pel mateix recorregut, avinguda Ramón y Cajal, carrer de Francesc Basto i carrer de Vidal i Barraquer. 

Esmorzar popular i una exposició de carros

Durant la presentació de la nova edició dels Tres Tombs, el President del Gremi de Pagesos, Raül Font, va recordar que, abans de la sortida dels carros, hi haurà un esmorzar popular davant de l'edifici de l'antiga Tabacalera. L'entrada és oberta per a tothom per un preu de 3 euros. D'altra banda, també va recordar que, al carrer Vidal i Barraquer, on comença la rua, hi haurà una exposició de carros en miniatura

"Interior intervé pel suposat frau en les eleccions sindicals dels Mossos a TGN" "L'original proposta per a les escoles de TGN de la nova presidenta del Nàutic"