GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Demanen sis anys de presó per a un lladre reincident a Les Gavarres

L'arrestat va encapçalar tres robatoris en quatre dies en diversos basars xinesos del polígon
Imatge d'arxiu del Palau de Justicia de Tarragona | TarragonaDigital.com

La Fiscalia demana sis anys de presó per a un lladre reincident que va organitzar tres robatoris en quatre dies a diversos establiments comercials del polígon Les Gavarres, a tocar de Tarragona. Els fets es van produir al mes d'agost del 2018, sempre de nit i quan els comerços estaven tancats. L'arrestat està acusat d'un presumpte delicte de robatori amb força continuat i té antecedents similars a diversos jutjats de Tortosa i Jerez de la Frontera.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

El modus operandi era sempre el mateix: actuar en basars xinesos del polígon, amagar la seva identitat amb un casc de moto, forçar i trencar els vidres de l'entrada i emportar-se ràpidament les caixes enregistradores amb diners en efectiu i diversos objectes de valor. L'acusat es troba en presó preventiva des de finals d'agost, poc després dels robatoris, i el cas arribarà a judici a Tarragona el pròxim 8 de juliol.

 

L'acusat robava de nit a establiments xinesos del polígon Les Gavarres, quan es trobaven tancats al públic

En el primer dels robatoris, el dia 10 d'agost, l'individu es va endur més de 2.000 euros en efectiu i productes per valor de més de 3.000 euros més. L'endemà hi va tornar amb un còmplice que s'encarregava de la vigilància, però una patrulla dels Mossos d'Esquadra els va sorprendre en activar-se l'alarma a l'establiment i acudir de forma immediata. No obstant això, i només tres dies després, van repetir el procés en un altre comerç xinès de Les Gavarres per emportar-se 350 euros en efectiu.

 

La Fiscalia, ara, li demana sis anys de presó i al còmplice del segon robatori li demana onze mesos entre barrots. A més, també reclama al principal acusat una indemnització de més de 5.000 euros pels objectes i diners robats que mai s'han recuperat, i el pagament addicional d'una multa de 2.000 euros per reparar els danys ocasionats al primer comerç atacat.

 

També et pot interessar