Imatge d'un dels despreniments de la façana del Teatre Metropol

El PSC de Tarragona denuncia la situació de la façana del Teatre Metropol

Els primers incidents van tenir lloc el 15 de juny

El grup municipal socialista a l'Ajuntament de Tarragona ha instat al govern municipal perquè es duguin a terme mesures d'emergència per resoldre la precària situació de l'edifici de la Rambla Nova, 46, on està situat el Teatre Metropol, una de les joies modernistes de Jujol.

Segons la consellera socialista tarragonina, Begoña Floria, «els primers incidents van tenir lloc el 15 de juny quan va caure un tros d'una balustrada i un mes després no s'ha fet cap actuació. El veïnat ens ha dit que hi ha hagut més despreniments, fet que ens genera una profunda preocupació». «És urgent, doncs, que s'actuï en la façana atès que en aquests moments genera una greu situació d'inseguretat per les persones que viuen en els immobles propers a l'edifici així com pel mateix Teatre Metropol, que és una joia del modernisme», ha explicat Floria.

«La participació brilla per la seva absència»

En paral·lel, Floria ha lamentat que encara no s'hagi convocat el consell assessor del Modernisme, «per anar fent seguiment dels diferents projectes que hi ha a la ciutat. En Patrimoni, la participació brilla per la seva absència i és greu», ha conclòs la consellera socialista tarragonina qui ha aprofitat per recordar que tampoc s'ha convocat el consell assessor del Patrimoni.


Comentaris