Detinguts per robar més de 2.300 euros en roba al Parc Central

Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre persones que van robar al centre comercial de Tarragona amb bosses amb paper d'alumini

Quatre persones de nacionalitat xilena han estat detingudes pels Mossos d'Esquadra per haver furtat roba en una botiga d'esports del Parc Central valorada en 2.350 euros.  L'acte bandàlic, que va tenir lloc el passat 28 de juny, es va fer en menys de mitja hora i utilitzaven bosses recobertes amb paper d'alumini. Els treballadors no es van assabentar del robatori fins a l'hora del tancament, quan van revisar les càmeres de seguretat i la responsable de l'establiment va denunciar els fets als Mossos.
 

Els Mossos han detingut quatre de les cinc persones que van robar al Parc Central

Encara que els participants del robatori eren cinc persones,  la policia ha detingut fins ara un total de quatre. Els individus eren dues dones i tres homes, gairebé tots amb domicili a Santa Coloma de Gramenet. A més, les dues dones van tornar a intentar robar a un centre comercial de l'Hospitalet de Llobregat el passat 14 de juliol, però aquest cop van ser descobertes in fraganti i els agents policials les detenen a l'acte. De fet, una de les dones també és acusada de tenir un mòbil robat, segons el Diari. 
 
Els Mossos relacionen les dues dones amb el robatori del Parc Central i comencen a buscar els altres tres homes de la banda. Finalment, van detenir aquesta setmana un home de 31 anys a l'Hospitalet de Llobregat i un altre de 29 anys a Barcelona. Encara no se sap on és el cinquè integrant dels presumptes lladres del Parc Central.
 

Els detinguts van intentar robar també a una botiga de les Gavarres

No és l'únic robatori que van intentar fer aquestes persones al Camp de Tarragona. Aquella mateixa tarda, al voltant de les vuit i tres hores més tard del robatori al Parc Central, van tractar de robar drons a una botiga de les Gavarres amb la mateixa tècnica. 
 
Tot i això, un agent dels Mossos d'Esquadra que no estava operatiu va veure'ls i va trucar una patrulla, que els va denunciar per temptativa de robatori. Malgrat això, els Mossos no van poder detenir els individus en aquell mateix moment, ja que la botiga no va presentar la denúncia del robatori fins al tancament, ja entrada la nit.