Ferran Palau, plat fort del cap de setmana al Teatret del Serrallo amb el Festival Ja Veus

Es tracta d'una de les moltes activitats que el Port de Tarragona ha preparat per aquest cap de setmana
Imatge promocional del nou disc de Ferran Palau | Cedida
 

El Port de Tarragona acollirà la presentació del darrer treball de Ferran Palau, el pròxim dissabte 7 de març al Teatret del Serrallo. El músic d'Esparreguera oferirà el seu concert «més romàntic i colorista» amb les cançons del seu darrer disc que porta el nom de 'Kevin'. Aquesta i moltes més són les propostes que el Port de Tarragona ha preparat per a aquest cap de setmana.

Ferran Palau és un músic català nascut a Esparreguera l'any 1983. A banda de la seva carrera en solitari, que va començar l'any 2012 barrejant cançó d'autor i cançó folk catalana, també és conegut per ser un dels fundadors, l'any 2003, del grup Anímic. Actualment, la música de Palau ha derivat cap a un estil més indie i electrònic que es veu reflectit en el seu últim treball, 'Kevin', a través de milers de matisos i una complexitat que permetrà al públic assistent al concert d'aquest dissabte, endinsar-se en la dimensió i l'univers de Palau.

El concert tindrà lloc a dos quarts de nou al Teatret del Serrallo, i les entrades anticipades ja es poden adquirir a un preu de 12 euros. De totes maneres, el dia del concert es podran adquirir també a la taquilla, però a un preu de 15 euros.

Una visita guiada a l'arxiu del Port

El concert de Ferran Palau no és l'única activitat que el Port de Tarragona ha preparat per a aquest cap de setmana. Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, l'arxiu del Port ha preparat l'activitat 'Els secrets de l'Arxiu', a càrrec de Rat Cebrián. Consistirà en una visita guiada en forma de teatre, a través del personatge de Maria Antonia de Castellarnau.

Aquesta activitat es desenvoluparà durant els dies 7 de març a les sis de la tarda i el dia 8 de març a les onze del matí. A banda de la visita, també es duran a terme dos tallers: 'La meva família i jo' i 'Un lloc per a cada cosa'.

Deixant de banda les activitats puntuals d'aquest cap de setmana, el Port de Tarragona també recorda que segueixen vigents les exposicions de 'Telos', de Carme Porta, que es podrà visitar fins al dia 22 de març al Refugi 1 del Port; així com l'exposició 'Vent de dalt o aprendre a navegar' al Tinglado 1 fins al 19 d'abril, l'exposició ‘Expressions-Homenatge a la dona', de Carmen Valverde, també al Tinglado 1 i fins al 19 d'abril també i, durant tot l'any, el Tinglado 4 del Port acull l'exposició 'Tarraco' del Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, que es pot visitar durant tot l'any.

El Festival Ja Veus amplia la seva programació

El concert de Ferran Palau s'engloba dins la programació del Festival Ja Veus, que enguany amplia la seva programació amb set concerts i set activitats culturals. El concert de Palau és un dels plats forts, però a banda d'aquest, també destaquen els concerts de Georgi Olshanetski i Marta Alonso. Amb el nom de 'No llencis les cartes d'amor' i mitjançant la veu i la guitarra, els dos artistes recuperen la memòria de les cartes que els soldats de la Guerra Civil enviaven a les seves esposes i estimades. Aquest concert tindrà lloc el pròxim 20 de març a dos quarts de nou.

Pel que fa a  les activitats culturals, destaca, el pròxim divendres 13 de març a dos quarts de set a la Biblioteca Pública de Tarragona, la projecció del documental 'Cobain: Montage of heck', que repassa els primers passos del cantant Kurt Cobain dins el grup Nirvana.

Totes les activitats i concerts del Festival Ja Veus es poden consultar a la pàgina web del festival, així com accedir a la compra d'entrades.

"🗓 ATENCIÓ: TGN posa data al ple monogràfic sobre el futur de la indústria química" "🏛 Què us sembla? La proposta de l'Ajuntament de TGN per transformar un emblemàtic espai romà"