Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Mobilització a les xarxes per evitar el desnonament d'una família de Campclar

La família d'Hayat Afarrich, amb dos fills de sis i dos anys, perdran la seva casa el pròxim 28 de gener si no s'atura el desnonament
Captura del vídeo d'Afarrich on explica la dramàtica situació que viu la seva família | Twitter/CUP Tarragona

 

Dramàtica situació la que viu una veïna de Campclar i la seva família. Hayat Afarrich, amb un nen de sis anys i una nena de dos, es troba amb l'amenaça d'un desnonament imminent, previst pel pròxim dia 28 d'aquest mateix mes de gener, pel que ella ha definit, a través d'un vídeo que ja acumula més de 2.600 reproduccions a les xarxes, «una estafa».

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Per fer front a aquesta situació que pot deixar a una família al carrer ben aviat, la CUP Tarragona, així com altres entitats de l'esquerra independentista, com Endavant, s'han sumat a la convocatòria per aturar el desnonament. La mobilització està convocada pel mateix 28, a les 11 del matí, a la rambla de Ponent, bloc 4, escala 6, del barri tarragoní de Campclar.

 

 

 

El banc no respon a la possibilitat de pactar «un lloguer»

Al vídeo que s'ha fet viral a les xarxes socials, la jove veïna de Tarragona ha explicat que «nosaltres vam llogar el pis a una persona que pensàvem que n'era el propietari, però no ho era, ho era una entitat bancària». Hayat Afarrich ha afegit que «vam rebre una notificació de desnonament i des d'aleshores ens hem dirigit al banc per intentar negociar un lloguer però el banc no ens dóna resposta, només ens diu que ja ens dirà alguna cosa».

 

Afarrich ha acudit a serveis socials i a la plataforma d'afectats per la hipoteca per tal de trobar una solució a la dramàtica situació que pateixen. Des de la pah li han indicat que acudeixi «a la mesa d'emergència però aquesta considera que amb els nostres ingressos», ha afegit la mare dels nens, «que són de 900 euros mensuals ens podem permetre un pis i per això ens han denegat l'ajuda».

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris