D'esquerra a dreta, Hermán Pinedo, Octavi Bono, Pau Ricomà i Cinta Pastó

Ricomà presenta el projecte de Porta Tàrraco al director general de Turisme de la Generalitat

El consistori assumeix el 50% de la inversió

Aquest matí l'alcalde de Tarragona,  Pau Ricomà, junt amb el conseller de Patrimoni, Hermán Pinedo, i la presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Cinta Pastó, han rebut la visita  del director general de Turisme  de la Generalitat  de Catalunya, Octavi Bono, per tal de donar-li a conèixer el projecte  de Porta Tàrraco, recentment finançant en els pressupostos d'enguany i amb el suport de la Generalitat.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

D'una banda han visitat el que serà el punt de recepció de visitants, a l'entrada dels jardins del Camp de Mart, així com Casa Sefus  i la volta del Pallol  que formaran part d'aquest important projecte per a la ciutat i la rebuda de visitants d'una manera coordinada i compartida amb Turisme de la Generalitat.  

L'alcalde i els regidors han explicat la proposta per a la creació  d'un  centre de visitants, establert dins el marc de subvencions del Pla de Foment Territorial de Turisme, impulsat pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i que ha estat readaptat pel Museu d'Història de Tarragona sobre l'inicial, que era del Patronat Municipal de Turisme. El projecte compta amb una inversió total de 600.000 euros, assumint-ne l'Ajuntament de Tarragona el 50%.  

Oferir una experiència immersiva

D'aquesta manera, segons ha explicat l'equip de govern en una nota de premsa enviada als mitjans, es vol consolidar els espais al voltant de la plaça del Pallol com a punts d'arribada i recepció de visites i  itineraris turístics, oferint al visitant una experiència immersiva i motivadora que el portarà a voler conèixer els recintes i monuments històrics de la ciutat.

Aquest punt estratègic de trobada, agrupa en un mateix escenari el conjunt de la volta del Pallol, el beateri de Sant Domènec (Ca l'Agapito), la Casa Sefus, juntament amb la Torre de l'Antiga Audiència i la Torre dels Advocats, així com la muralla amb l'àrea més propera del Camp de Mart, on s'ampliarà el quiosc de vidre ja existent.