La URV obre la preinscripció als màsters del curs vinent

L'oferta acadèmica de la Universitat per a l'any que ve superarà els 50 estudis de màster
La URV oferirà nous estudis de màster durant el curs 2019-2020 | Cedida

 

La Universitat Rovira i Virgili ja ha obert el termini de preinscripcions per apuntar-se als màsters del pròxim curs, el 2019-2020. El centre de Tarragona ha confirmat que l'oferta acadèmica inclourà noves titulacions, i superarà la cinquantena d'estudis de màster. Aquest termini de preinscripció s'allargarà fins al 15 de maig.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Màsters en Sistemes i Tecnologies de Conversió d'Energia o en Recerca Avançada en Estudis Humanístics són algunes de les novetats acadèmiques per al curs vinent. Una altra de les apostes és la col·laboració amb altres centres, a través de màsters universitaris, que es traduirà en noves apostes com ara els màsters interuniversitaris en Enginyeria Agrònomica o Nutrició i Metabolisme. En el cas d'aquest carrer, encara no s'ha obert l'opció de prematricular-se.

La URV oferirà un total de 52 màsters el pròxim curs

La Rovira i Virgili també treballa per a incorporar altres màsters interuniversitaris com el de Planificació, Governança i Lideratge Territorial, o un altre de Condicionants Genètics, Nutricionals i Ambientals del Creixement. La previsió de la universitat de Tarragona és obrir el termini de prematrícula d'aquests estudis el pròxim 1 de març.

L'aposta de la URV passa per la internacionalització dels seus estudis de màsters, amb la presència de cada cop més alumnes d'altres països. És per això que, d'entre la cinquantena de postgraus de què disposarà, dotze impartiran classes íntegrament en anglès. D'altres, opten pel castellà per tal d'atraure estudiants de països llatinoamericans.

Un total d'onze màsters de la URV es poden cursar a distància

A més de la internalització dels estudis, la universitat també té present altres vies d'expansió, com ara l'aposta per afavorir la conciliació acadèmica amb la laboral. Un total d'onze màsters de la URV es poden cursar a distància, i els estudis a temps parcial són també un mètode cada cop més utilitzat per a molts universitaris.

En cas que no s'exhaureixin les places disponibles en aquest període de prematrícula, la Rovira i Virgili ha avançat que té intenció d'habilitar un segon període entre el 16 de maig i el 19 de juliol, en els casos dels màsters que encara disposin de places vacants.

També et pot interessar:

 Jornada de portes obertes a les diferents facultats de la URV

 La URV vol atreure més noies a les enginyeries mitjançant tallers a l'ESO

"TGN: El detenen, trenca la finestra del cotxe patrulla i s'intenta autolesionar" "Tarragona acull la presentació del darrer llibre d'Oriol Junqueras"