1 de 10
TARRAGONA

Anuncien els concerts de Santa Tecla 2023: Joan Dausà i The Tyets, els noms destacats

El Parc Francolí s'estrena com a escenari dels concerts gratuïts de la festa major tarragonina

El grup de música urbana The Tyets presentarà a Tarragona el seu disc 'Èpic Solete'. | Cedida
per TarragonaDigital, Tarragona | 31 de maig de 2023 a les 14:13 |
L'Ajuntament de Tarragona ha anunciat la programació musical de les festes de Santa Tecla. En aquest sentit, The Tyets i La Fúmiga seran els protagonistes dels concerts gratuïts de la festa major tarragonina, que se celebraran al Parc Francolí. Així mateix, també es podrà veure Joan Dausà, que actuarà al Teatre Auditori del Camp de Mart, en aquest cas, però, serà un concert de pagament.

The Tyets i Arc de Triomf actuaran el diumenge 17 de setembre en un concert gratuït i familiar al Parc del Francolí, que esdevindrà nou epicentre de grans concerts i actes més multitudinaris d'aquestes festes. El duet de Mataró s'ha obert entre l'escena urbana del país gràcies al seu estil propi, mescla de trap, reggaeton i ritmes llatins amb influències pop.


En aquest concert al Parc Francolí presentaran 'Èpic Solete', el seu nou disc. El 17 de setembre, The Tyets no estaran sols, ja que estaran acompanyats de la banda barcelonina Arc de Triomf, amb els seus himnes i històries quotidianes amb dosis de realitat a ritme de pop, rock i ska.
 

La Fúmiga també al Parc Francolí

El dia abans de l'actuació de The Tyets, el 16 de setembre, el Parc Francolí també serà l'escenari del concert de La Fúmiga i La Cosina, també amb entrada lliure. Les formacions presentaran el seu directe festiu, alegre i compromès, ple de ritmes d'arrel i moderns, amb lletres despreocupades, escrites pels cambrilencs Clara Colom i Àngel Panicello.


Segons l'Ajuntament de Tarragona, "el nou escenari del Parc del Francolí, que pretén descongestionar la Part Alta i zones urbanes properes com ara la plaça Corsini o els jardins del Camp de Mart, permetrà incorporar una nova centralitat pel que fa als actes amb assistència de públic".

En aquest sentit, el consistori ha afegit que "s'incrementen les possibilitats d'aforament, rebaixant l'impacte acústic i permetent incorporar un escenari cobert en cas de necessitat".

 

Les entrades pel concert de Joan Dausà ja a la venda

Una altra de les propostes musicals per aquestes festes de Santa Tecla és el concert de Joan Dausà, que el dissabte 16 de setembre presentarà al Teatre Auditori del Camp del Mart la seva gira 10 anys, Jo Mai Mai.

Les entrades, que oscil·len entre els 25 i els 32 euros, ja estan disponibles a través del següent enllaç
Participació