Premis Baldiri i Reixac 2023: L'Espluga de Francolí rebrà més de 300 alumnes d'escoles catalanes

Han rebut un total de 101 propostes de projectes educatius, dels quals 29 han obtingut un premi

Imatge d'una edició anterior
Imatge d'una edició anterior | Cedida
14 de juny del 2023
Actualitzat a les 9:02h
Més de 300 alumnes de 29 escoles catalanes recolliran el Premi Baldiri Reixac 2023 aquest diumenge 18 de juny al Museu de la Vida Rural, a l'Espluga de Francolí, en un acte impulsat per la Fundació Carulla. Enguany, els premis posen en valor el gran esforç i treball que es fa des de l'escola catalana per fer front a la progressiva desaparició del català entre els joves i la sensibilització sobre l'emergència climàtica

L'acte de diumenge començarà a les 9.30 h amb un esmorzar de benvinguda i seguirà, a les 10.30 h amb la "Festa de la cultura i l'educació", unes activitats de 30 minuts on els alumnes, professors i les famílies podran gaudir d'un tastet de propostes educatives relacionades amb el món rural i l'educació cultural per la sostenibilitat.

Algunes de les activitats més destacades són l'Herbari fotogràfic, l'Aigua en joc, la Sostenibilitat en joc i la visita a l'exposició "Tros de dona". A les 12.30 h serà l'acte oficial de lliurament dels guardons i es preveu que l'acte acabi a les 13.30 h amb una fotografia final amb tots els alumnes sobre l'escenari.