Vídeo: Polèmica obertura d'Uncharted a PortAventura amb cues de fins a 6 hores

Les xarxes socials bullen amb grans crítiques al parc d'atraccions de la Costa Daurada per la desorganització en l'obertura de la nova muntanya russa

Es van formar cues llarguíssimes per pujar a la nova atracció 'Uncharted' de PortAventura.
Es van formar cues llarguíssimes per pujar a la nova atracció 'Uncharted' de PortAventura. | Twitter
19 de juny del 2023
Actualitzat a les 10:50h
El que havia de ser un cap de setmana per al record i de celebració per al parcd'atraccions de la CostaDaurada, PortAventura, ha acabat convertint-se en gairebé un malson. Les expectatives sobre la nova muntanyarussa 'Uncharted. El Enigma de Penitence' eren molt altes, i era d'esperar que els fans de PortAventura anirien en massa al parc per poder provar-la per primera vegada.

Tanmateix, la primeraexperiència dels usuaris amb la nova 'darkride' de PortAventura va ser del tot decebedora. Malgrat que durant la inauguració de la nova atracció, el director de PortAventura i els tècnics ja van deixar clar que 'Uncharted' necessitava un temps de rodatge per estar al 100%, l'obertura al públic general va tirar endavant aquest dissabte i els problemes i les queixes van ser el to general de les reaccions a les xarxes socials.

Cues de fins a 6 hores per pujar a 'Uncharted'


Les xarxessocials no van tardar a recollir missatges amb queixes per les llargues cues que s'havien format per provar la novaatracció de PortAventura. En un dissabte amb xafogor i força calor, l'espera es va fer encara més dura.
 
No només per les fins a 6hores de cua que es van arribar a formar, sinó també perquè part de l'accés a la novaatracció és a l'airelliure, sota el Sol. A més a més, un cop s'accedeix al recorregut interior, el pas és fosc i estret, un fet que per als dissenyadors de l'atracció era amb intenció d'iniciar l'experiènciaimmersiva, però que per als usuaris, quan han d'esperar moltes hores per pujar-hi, es pot convertir en un malson.