Fan pública la declaració de béns dels regidors de Reus

Tal com marca la llei, el consistori ha penjat al portal de transparència les propietats que tenen els 27 integrants del plenari municipal

Els 27 regidors fan públic quines propietats i participacions tenen
Els 27 regidors fan públic quines propietats i participacions tenen | Ajuntament de Reus
21 de juny del 2023
Actualitzat a les 16:35h
El portal de transparència de l'Ajuntament de Reus ha actualitzat la declaració de béns de les 27 persones que formen el plenari municipal a partir d'ara. Com marca la llei, amb l'inici d'un nou mandat cal que declarin quines propietats, atribucions i feines tenen entre altres qüestions. Tota la informació es pot consultar al web municipal.

Per posar els caps de llista com a exemple, al web es detalla les propietats de l'alcaldessa, Sandra Guaita (PSC), té un immoble a Reus i un altre a Cambrils. També té la meitat de la propietat d'un altre immoble a Cambrils i una quarta part de la propietat d'un altre immoble a Reus.

A més, també compta amb un pàrquing i traster propi a la mateixa capital del Baix Camp. Té declarat un cotxe i un compte corrent propi i dos de compartits. Noemí Llauradó (ERC), per la seva banda, no té propietats al seu nom, ni habitatges ni vehicles. Sí que declara, per això, un compte corrent propi i un altre de compartit.

Pel que fa a Teresa Pallarès (Junts), ha declarat tenir un habitatge i un garatge a Reus. No té vehicles al seu nom, però sí un fons d'inversió i un pla de pensions. També dos comptes corrents al seu nom.

Julio Pardo (Vox) té, com a únic titular, una casa, una plaça de pàrquing i un despatx a Reus, i un apartament a Salou. També una moto, accions de dues empreses i un compte bancari propi. Daniel Rubio (Ara Reus), compta amb la meitat de la propietat d'una casa i la totalitat de la d'un cotxe, a més d'un sol compte corrent, compartit.

Per part de Sílvia Virgili (PP), no hi ha declarats ni immobles ni vehicles, i l'únic que consta al seu nom és un compte corrent. Finalment, Mònica Pàmies (CUP) té la meitat d'un pis i del compte hipotecari corresponent, un compte corrent i un d'estalvi propis i una quarta part d'un altre compte corrent.