La nova atracció de PortAventura, 'Uncharted', ja acumula desperfectes i errors

La muntanya russa coberta es va estrenar fa gairebé dos mesos i provoca nombroses queixes dels usuaris

PortAventura World va estrenar 'Uncharted' fa gairebé dos mesos.
PortAventura World va estrenar 'Uncharted' fa gairebé dos mesos. | Laia Solanellas
14 d'agost de 2023, 15:50
Actualitzat: 15:59h
PortAventura World va estrenar el passat 17 de juny la seva muntanya russa coberta basada en la pel·lícula 'Uncharted'. La inversió del parc temàtic ha estat de 25 milions d'euros, però la els visitants no estan gaire satisfets. En aquest sentit, alguns usuaris han explicat algunes deficiències a través de les xarxes socials, mentre que també hi ha queixes sobre la poca espectacularitat de l'atracció, perquè diversos efectes no funcionen.
 
En aquest sentit, també s'ha fet viral a través de els xarxes socials que el fil musical de l'atracció s'emet per un canal de Bluetooth en obert, un fet que provoca que aquelles persones que fan cua per pujar a 'Uncharted' puguin posar la música de les seves llistes de reproducció.

Les cues també són un altre dels grans cavalls de batalla de la nova atracció de PortAventura World. En aquest sentit, es produeixen esperes de gairebé tres hores, ja que en alguns moments del dia a la muntanya russa no circulen tots els trens que podrien fer-ho.
 

Queixes pel manteniment

Alguns usuaris s'han queixat a través de les xarxes socials de la falta de manteniment, que és visible en alguns punts de l'atracció. Un visitant explicava a través de Twitter que els animatronics estaven plens de pols i brutícia, assenyalant que "fa pinta que ningú els ha netejat des que l'atracció va obrir fa més d'un mes i mig".
 
També hi ha queixes per la decoració d'alguns escenaris, amb endolls, sistemes d'audio o fonts d'alimentació a la vista. Així mateix, també es mostraven fotografies d'una caixa de cables oberta.

Tot i que la posada en marxa de l'atracció 'Uncharted' era molt esperada pels entusiastes del parc temàtic de la Costa Daurada, la satisfacció queda encara lluny del notable o l'excel·lent.