1 de 10
Cultura

El patrimoni modernista de Reus s'exhibeix a Canet de Mar

Aquest cap de setmana se celebra la Fira Modernista de Canet de Mar on Domènech i Montaner és l'epicentre dels actes

La fira se celebra aquest cap de setmana a Canet de Mar. | TarragonaDigital
per TarragonaDigital, Reus | 15 de setembre de 2023 a les 10:59 |
Aquest proper cap de setmana, 15, 16 i 17 de setembre, Reus participarà, per segon any consecutiu, a la Fira Modernista de Canet de Mar, que se celebra en el marc de la Taula Domènech i Montaner. Durant aquests dies, Canet de Mar retrocedirà 100 anys enrere i tant els residents com els visitants podran gaudir d'una sèrie d'activitats que se celebraran al centre històric de la ciutat.

L'edició d'aquest 2023 estarà centrada en la figura de l'arquitecte Lluís Domènech i Montaner i la seva relació amb Canet, proporcionant una manera lúdica i atractiva de conèixer-ne la història.


Aquest any, amb motiu de la celebració de l'Any Domènech i Montaner per part de la Generalitat de Catalunya, amb l'objectiu de commemorar el centenari de la mort d'aquest arquitecte català, la presència de Reus a la Fira Modernista s'uneix a les altres activitats que es porten a terme per difondre la vida i obra de l'arquitecte. Així, es destaca la figura prestigiosa de Lluís Domènech i Montaner com a element comú entre les dues ciutats.

Estand per promocionar el patrimoni de Reus


Reus Promoció disposarà d'un estand a la zona dedicada a les ciutats modernistes, on donarà a conèixer les visites i activitats relacionades amb el patrimoni modernista de la ciutat i les experiències turístiques que ofereix la polsera "Visit Reus!".


A més, com a part d'una acció promocional per a aquesta fira, es proporcionarà un descompte especial als visitants que vulguin adquirir la polsera mitjançant un codi QR.

Com és habitual, el Vermut de Reus serà un element destacat en la presència de Reus a Canet de Mar, amb degustacions especials a l'estand de Reus Promoció.


La regidora de Promoció de Ciutat, Noemí Llauradó, ha explicat que "la Fira Modernista reforça la posició de Reus com a ciutat modernista i el llegat patrimonial de l'arquitecte a la nostra ciutat".
Participació