El patrimoni modernista de Reus s'exhibeix a Canet de Mar

Aquest cap de setmana se celebra la Fira Modernista de Canet de Mar on Domènech i Montaner és l'epicentre dels actes

La fira se celebra aquest cap de setmana a Canet de Mar.
La fira se celebra aquest cap de setmana a Canet de Mar. | TarragonaDigital
15 de setembre del 2023
Actualitzat a les 11:03h
Aquest proper cap de setmana, 15, 16 i 17 de setembre, Reusparticiparà, per segon any consecutiu, a la FiraModernista de Canet de Mar, que se celebra en el marc de la Taula Domènech i Montaner. Durant aquests dies, Canet de Marretrocedirà 100 anys enrere i tant els residents com els visitants podran gaudir d'una sèrie d'activitats que se celebraran al centrehistòric de la ciutat.

L'edició d'aquest 2023 estarà centrada en la figura de l'arquitecte Lluís Domènech i Montaner i la seva relació amb Canet, proporcionant una manera lúdica i atractiva de conèixer-ne la història.

Aquest any, amb motiu de la celebració de l'Any Domènech i Montaner per part de la Generalitat de Catalunya, amb l'objectiu de commemorar el centenari de la mort d'aquest arquitecte català, la presència de Reus a la FiraModernista s'uneix a les altres activitats que es porten a terme per difondre la vida i obra de l'arquitecte. Així, es destaca la figura prestigiosa de Lluís Domènech i Montaner com a elementcomú entre les dues ciutats.

Estand per promocionar el patrimoni de Reus


ReusPromoció disposarà d'un estand a la zona dedicada a les ciutatsmodernistes, on donarà a conèixer les visites i activitats relacionades amb el patrimonimodernista de la ciutat i les experiènciesturístiques que ofereix la polsera "Visit Reus!".

A més, com a part d'una acciópromocional per a aquesta fira, es proporcionarà un descompteespecial als visitants que vulguin adquirir la polsera mitjançant un codi QR.

Com és habitual, el Vermut de Reus serà un element destacat en la presència de Reus a Canet de Mar, amb degustacionsespecials a l'estand de Reus Promoció.

La regidora de Promoció de Ciutat, Noemí Llauradó, ha explicat que "la FiraModernista reforça la posició de Reus com a ciutat modernista i el llegat patrimonial de l'arquitecte a la nostra ciutat".