Un jove ferit per arma blanca a Tortosa: hi ha un detingut

Els fets van tenir lloc aquest dimecres a la tarda al carrer Montcada de la capital ebrenca

Els Mossos d'Esquadra van detenir el presumpte agressor poques hores després.
Els Mossos d'Esquadra van detenir el presumpte agressor poques hores després. | ACN
19 d'octubre del 2023
Actualitzat a la 13:11h
Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 39 anys com a presumpte autor d'una agressió amb arma blanca a Tortosa. Els fets es van produir aquest dimecres, sobre les quatre de la tarda, al carrer Montcada de la capital ebrenca. La policia va rebre l'avís que un jove, de 22 anys, havia resultat ferit. Presentava diversos talls de consideració als dos braços i al cap.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) el va traslladar a l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta (HTVC), però no es tem per la seva vida. A partir de la descripció dels testimonis, es va iniciar la recerca de l'agressor. Els agents de la policia catalana el van trobar en un bar de la rambla Ferran d'Aragó, al barri del Temple.

En aquest sentit, l'arrestat està acusat d'un delicte de temptativa d'homicidi i passarà a disposició judicial en les pròximes hores.
 

Un individu amb nombrosos antecedents

El detingut, que compta amb nombrosos antecedents, no va oferir resistència quan els Mossos d'Esquadra el van localitzar i detenir, poques hores després de l'agressió. Es trobava en un local, situat a l'altra banda de la ciutat d'on es van produir els fets.

Ara com ara, les causes de l'agressió es desconeixen, mentre que l'arma amb què va ser ferit el jove no s'ha trobat.