1 de 10
COSTA DAURADA

Oferta de feina: l'Ajuntament de Salou ofereix 18 llocs de treball

El termini per a presentar instàncies està obert fins al 29 de novembre

L'Ajuntament de Salou contractarà 18 persones en els Plans d'Ocupació Local 2023. | Cedida
per TarragonaDigital, Salou | 13 de novembre de 2023 a les 17:30 |
L'Ajuntament de Salou, a través del Servei d'Ocupació Municipal (SOM Salou), ha engegat una nova edició dels Plans d'Ocupació Local 'Jaume I' 2023. L'objectiu és promoure iniciatives que ajudin a pal·liar la situació socioeconòmica i contribuir a desenvolupar projectes d'interès general i social per al municipi.

En aquesta edició dels Plans d'Ocupació Local es contractaran 18 persones inscrites al SOC, com a demandants d'ocupació o per a la millora de feina, per cobrir llocs de treball amb perfils professionals diversos, recollits a les bases de la convocatòria.

 

Les places que s'ofereixen

Els Plans d'Ocupació Municipal ofereixen places temporals, tenint en consideració diferents sectors de la població, amb l'objectiu de reforçar i millorar els serveis a la ciutadania i el manteniment de la ciutat, en funció dels diferents projectes, programes i necessitats puntuals de l'Ajuntament de Salou.

Segons la plaça, es realitzaran contractes de 3, 6 i 12 mesos, a jornada parcial o completa. En aquesta edició dels Plans d'Ocupació Local, l'Ajuntament ofereix les següents places, de caràcter temporal.


1 oficial/a de muntatge i instal·lacions; 2 peó/na de muntatge d'instal·lacions; 1 oficial/a per a la millora i conservació de la ciutat; 4 peó/na per a la millora i conservació de la ciutat; 1 tècnic/a de suport del departament de Promoció del Patronat de Turisme; 1 recepcionista informador d'instal·lacions esportives; 1 auxiliar de programes i subvencions; 1 orientador/a de suport pel Club de Recerca de Feina; 1 agent cívic; 1 auxiliar de suport d'informació; 1 integrador social per a la subàrea de Gent Gran i Benestar Social; 1 integrador social per a la subàrea de Nova Ciutadania; 1 monitor de lleure; i 1 auxiliar de suport per a l'estabilització del personal temporal.
 

Termini obert fins al 29 de novembre

Les persones interessades en participar en el Pla d'Ocupació Local hauran de complir els requisits establerts a les bases de la convocatòria i presentar la corresponent instància i la documentació corresponent al registre general a l'Oficia d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de Salou.


També es poden presentar les instàncies a través de la seu electrònica de l'Ajuntament de Salou, en el termini de 20 dies naturals a comptar a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria al BOPT.

En aquest sentit, el termini de presentació d'instàncies es va obrir el 10 de novembre i romandrà obert fins al 29 de novembre, inclòs.
Participació