Portugal mana en la primera jornada de la Champions d'hoquei

El Reus perd contra l'Sporting al Palau d'Esports mentre que el Calafell cau per la mínima a la pista del Benfica

Doble derrota tarragonina a la primera jornada de la fase de grups de la Champions
Doble derrota tarragonina a la primera jornada de la fase de grups de la Champions | WSE
Redacció
30 de novembre del 2023
Actualitzat el 01 de desembre a les 9:12h
Doble derrota dels representants del Camp de Tarragona a la primera jornada de la fase de grups de la Champions d'hoquei patins. El Reus Deportiu Virginias s'ha estavellat contra l'Sporting al Palau d'Esports (2-5) en un duel on no ha tingut fortuna davant la porteria rival. D'altra banda, el Parlem Calafell ha plantat cara però ha caigut per la mínima a la pista del Benfica (3-2).


 

Atac letal de l'Sporting de Portugal

El duel a la capital del Baix Camp ha quedat sentenciat per la bona definició d'uns i la dolenta dels altres. Els homes dirigits per Jordi Garcia no han tingut el dia davant la porteria d'Angelo Girao i els portuguesos han convertit en or quasi qualsevol bola que engaltaven. Els visitants s'avançaven en el minut 10 al marcador mitjançant Bridge i ampliaven distàncies just abans del descans amb una diana de Romero.

Els ganxets sortien més endollats al segon temps i anotaven l'1 a 2 mitjançant Sergi Aragonès en el minut 28. Malauradament, l'alegria duraria poc perquè Platero en el minut 29 i Romero en el 33 feien un dur 1 a 4 que els roig-i-negres ja no aixecarien. Gelmà donava esperances amb el segon en el minut 36, però Bridge tancava el marcador amb el 2-5 definitiu dos minuts després.
 

Al Calafell se li escapa per un pèl

Pel que fa al Parlem Calafell, els homes de Ferran López han estat més a prop de sucar algun punt en la jornada inaugural. Els del Baix Penedès s'han avançat en dues ocasions en el marcador. Jepi Selva feia el 0-1 en el minut 3, però Nicolia empatava en el minut 11. Domenech feia saltar la banqueta verda amb l'1 a 2 en el minut 13, però els locals empatarien novament amb Nicolia en el minut 17.

No ha estat fins al segon temps quan el marcador s'ha modificat un únic cop per deixar els tres punts a casa. Pablo Álvarez feia el tercer en el minut 32 i, tot i que el Calafell ho ha intentat de totes les maneres, no ha trobat el forat a la porteria de Pedro Henriques. Els portuguesos, aguantant la possessió en els darrers minuts del matx, han anul·lat qualsevol reacció tardana dels calafellencs.

La pròxima cita dels dos equips de casa nostra serà a l'OK Lliga. Diumenge el Reus visitarà el Liceo (12.00 hores) i el Calafell rebrà el Noia (13.00 hores).