PortAventura cancel·la un dels seus espectacles més emblemàtics després de 28 anys

El diumenge 7 de gener va ser el darrer dia en què es va poder veure un dels shows més estimats del parc temàtic de la Costa Daurada

L'espectacle 'Aves del Paraíso' es va acomiadar de PortAventura World després de gairebé 30 anys.
L'espectacle 'Aves del Paraíso' es va acomiadar de PortAventura World després de gairebé 30 anys. | PortAventura World
10 de gener del 2024
Actualitzat el 25 de març a les 10:03h

PortAventura World va tancar la temporada 2023 el passat 7 de gener i ho va fer acomiadant un espectacle que es podia veure des que el parc temàtic va obrir portes l'any 1995. Es tracta de 'Aves del Paraíso', que es podia veure a la zona de la Polinèsia. Paco Navarro, el seu presentador, va ser l'encarregat de donar la notícia als espectadors en el moment de tancar l'espectacle el passat diumenge.
 


En el darrer show, Paco Navarro i el seu equip van ser acomiadats amb un llarg aplaudiment d'un públic que va acabar de peu. En aquest sentit, l'espai on es desenvolupava fins ara 'Aves del Paraíso' serà clausurat i es rumoreja que està previst construir una nova atracció.

En el seu discurs de comiat, Paco Navarro va assenyalat que "he estat la persona més afortunada del món, he sigut molt feliç treballant aquí i he tingut la sort de compartir-ho amb companys que se senten com a casa, com si això fos una família". Navarro també va agrair el suport del públic, que sempre "ha estat increïble".
 

Un espectacle que ha evolucionat amb els anys

En els inicis, l'any 1995, l'espectacle era una mica esbojarrat, amb actuacions que ara serien impossibles de veure, com lloros muntant en bicicleta. Amb el pas dels anys, l'espectacle va evolucionar, esdevenint un espai en què el públic aprenia sobre el comportament dels ocells, la seva alimentació, la seva comunicació o la manera de volar.

Ara, l'espai on fins fa pocs dies es podia veure 'Aves del Paraíso' té tots els números per convertir-se en la ubicació d'una nova atracció del parc temàtic de la Costa Daurada, tot i que des de PortAventura World no s'ha volgut confirmar aquesta qüestió.

Així, la nova temporada, que arrencarà el pròxim 9 de febrer amb la celebració de Carnaval, ho farà sense un dels espectacles més emblemàtic de la història del parc temàtic.

Arxivat a